2777
2789
کجامیشینه  کارش واقعا خوبه

مطبش خیابون زنده

ما دو سه تا از فامیلامون رفتم و خودم راضی بودیم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
بعد از ظهر ساعت ۲ به بعد زنگ میزنی بهت میگه چه ساعتی همون روز بیای

چ عالی شمارشو میدی خانومی

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ١٠ سال پيش ي بيماري خاص داشتم كه شكر خدا كاملا برطرف شد همين خانوم دكتر  و خواهر و دختر خال ...

من منافذ پوستم باره و پر از لک هست میخوام میکرودرم کنم دستگاه داره؟؟ 

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت
مطبش خیابون زنده ما دو سه تا از فامیلامون رفتم و خودم راضی بودیم

عزیزم بهترازاونم هست یا همین ژاله ربیعی تو شیراز ازهمه بهتره؟ 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
چ عالی شمارشو میدی خانومی

بعد از ظهر روزای زوج مطبه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
۳۲۳۰۷۷۹۵

ممنون عزیزم 

بعد از ظهر روزای زوج مطبه

😍😍😍

حالا دکترپوست سراغ داری فدات🙏

شیراز نیستم فدات شم😘

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
عزیزم بهترازاونم هست یا همین ژاله ربیعی تو شیراز ازهمه بهتره؟ 

والا ما ک راضی بودیم دکتر معروفی هم هست تو شیراز اکثرا میشناسنش