2777
2789

سلام.خانوما من یه نقص دارم.

خودمم ازش اگاهی دارم اما نمیدونم چرا درجهت بهبودش هیچ قدمی برنمیدارم.

خیلیییی هنرها رو بلدم اما بی انگیزه شدم.

چندماهیه دانشگام تموم شده و عروسی کردم.

از بین کارای خونه فقط عاشق اشپزی هستم.غذاهای جدید و خوشمزه.دستپختمم خوبه.اما برای کار خونه برنامه ریزی ندارم.دستم به کار نمیره نمیدونم چیکار کنم.

کسی برنامه ریزی داره برای خودش؟اگه دارید میشه دراختیارم قرار بدید که برام الگو بشه؟

هرروز یه ساعت وقت بزار خونه رو تمیز ببینی انگیزه میشه خودش

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ی برنامه هفتگی داشته باشی.

من خودم پنج شنبه ها روز نظافتمه از جارو کردن گرفته تا  پاک کردن شیشه و مرتب کردن یخچال و شستشو سرویس.جمعه هام خرید خونس مث میوه و سیب زمینی و اینا.مابقی هفته ام کارای عقب افتادمو مث خیاطی اینا انجام میدم وسط هفته ام حوصله داشته باشم ی سر ب بازار میزنم کم و کسر باشه میگیرم

هرروز یه ساعت وقت بزار خونه رو تمیز ببینی انگیزه میشه خودش

2 روز انجام میدم روز سوم انجام نمیدم.

4 ماهه اینجوری شدم.با اینکه هیچ مشکلی ندارمااا.شوهرمم خوبه باهام تفریحم میریم.

فقط 1 مشکل هست اونم اینکه ساعت کاری شوهرم زیاده

اینکه آشپزی میکنی عالیه 

من واسه خودم سه تا قانون دارم :سینک، گاز و دسشویی باید تمیز باشه

با این کار شب قبل خواب که این سه جا رو تمیز کنی نه ظرفی میمونه و آشپزخونتم تمیز میشه

از صبح که پامیشی اتوماتیک وار کاراتو بکن عادت میکنی بعد یه چایی یا شربت واسه خودت بریز و نگای تمیزی خونت کن لذت ببر

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

من همیشه انگیزم اینه که هر لحظه ممکنه مهمون سرزده بیاد. و اگه خونه نامرتب و کثیف باسه آبروم میره.

و هر موقع هم میخوام از خونه برم بیرون بااااااااید خونم رو تمیز کنم هممه جاشو..پیش خودم فک میکنم اومدیم من رفتم و توراه تصادف کردم مردم‌.وقتی همه اومدن خونه ام جمع شدن لاقل خونم تمیز باشه.پشت سرم نگن چقدر زن گند و کثیفی بوده

واسه سلامتی❤مامانم❤صلوات میفرستی؟✔
2 روز انجام میدم روز سوم انجام نمیدم. 4 ماهه اینجوری شدم.با اینکه هیچ مشکلی ندارمااا.شوهرمم خوبه با ...

برای خودت رو گوشیت آلارم بزار ک یه سری کارا رو حتما باید انجام بدی و به زورم شده خودتو مجبور کن بلند شی بعدیه هفته عادی میشه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
من همیشه انگیزم اینه که هر لحظه ممکنه مهمون سرزده بیاد. و اگه خونه نامرتب و کثیف باسه آبروم میره. ...

چهذعادت خوب و پسندیده ای.البته اینجوری نگو.دور از جونت.فک کن ممکنه برگشتنی بطور اتفاقی یکی همراهت بیاد خونه.

جدا ینی فقط پنجشنبه ها تمیزکاری کنی کافیه؟ شوهرت کمک میکنه؟

عزیزم دو نفر ادم ک ریخت و پاش نداره.

اره هفته ای ی بار تمیز میکنم .

مگر مهمونم بیاد ک میشه دو بار در هفته.

شوهرم صب میره شب میاد اونم خستس.

کلن خودم انجام میدم