2777
2789

مرسی

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولفیکس سه بعدی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

خوب گرونتره بهتره دیگه.ولی اصلا ببم نگیر چقدر مزخرفه من یه بسته امتحانی گرفتم هم نازکه هم زود جمع میشه.مای بی بی هم خوبه ولی مولفیکس بهتره همون مای بی بی بگیری قیمت مناسبتره.ولی از الان زیاد نخر چون رشد بچه رو نمیدونی گول کیلو رو نخور.مثلا مای بی بی زده سایز۲ تا۶کیلو بچه های من۴کیلو بودن براشون تنگ بود و اذیت میشدن

نه این کارو نکن

هر پوشکی به پای بچت نمیسازه

اگه پوستش حساس باشه که دیگه بدتر

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مولفیکس آشغاله،پس میده،چسبشم کنده میشه همش،اگه وضعت خوبه جان ب ب،اگر میخوای هزینه ات بیاد پایین bebem,پریما نخور ،عطریه حساسیت میده،مرسی پس میده،پنبه ریز میسوزونه،هاگز پشتش کوتاهه از پشت پس میده