2777
2789

مگه اینجا داروخونست😐😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم فك نكنم 

شامپو ضد شوره و خارش سینره بگیر...یا سینره برای موهای چرب...کلا محصولات سینره عالیه...سریع خوب میشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

شامپو ضد شوره شاوما مدل Classic X3

برند آلمانی شاوما (Schauma) شامپو ضد شوره (Anti-Dandruff) کلاسیک (Classic)  را برای مبارزه با شوره‌ی سر عرضه کرده است. ترکیبات آن دارای زینک پریتیون (Zinc Pyrithione) است که خاصیت ضد قارج و ضد باکتری دارد. وجود این ماده در ترکیبات شامپوی کلاسیک ضد شوره شاوما، در کاهش شوره‌ی سر و التهابات پوست سر بسیار موثر است. همچنین ترکیب این شامپو با از بین بردن دیواره‌ی سلولی قارچ‌ها، شوره را درمان کرده و مصرف دوره‌ای آن، از بروز این عارضه برای همیشه پیشگیری خواهد کرد.

شوره‌ی سر یکی از بیماری‌های موقت پوست سر است که در برخی افراد اتفاق می‌افتد. شوره سر را نمی‌توان یک بیماری بسیار حاد دانست که در واقع بر اثر مرگ سلول پوست ایجاد میشود. علل مختلفی برای مرگ سلولی وجود دارد که از جمله‌ی آن، اختلال در سیستم هورمونی، تغذیه‌ی نامناسب، استرس، مصرف دخانیات، عدم شست‌وشوی درست و رفع شوینده از روی پوست سر و مهمترین آن قارچ است. برای رفع این مشکل، بهترین راه‌حل‌ استفاده از شامپوهای ضد شوره موثر در یک دوره‌ی کامل است. همچنین رعایت نکات بهداشتی و ماساژ نیز می‌تواند تاثیر فراوانی داشته باشد.

برند شاوما (Schauma) برای کمک به درمان و مبارزه با این بیماری، از ترکیبات موثری در شامپوهای خود استفاده کرده که با استفاده از آن‌ها در یک دوره‌ی درمانی 6 هفته‌ای بتوان به راحتی آن‌ را از بین برده و از بروز مجدد آن پیشگیری کرد.

این برند آلمانی در طراحی فرمولاسیون محصولات خود به‌خصوص در زمینه‌ی مو، به‌گونه‌ای عمل کرده که بهترین محصولات را برای مراقبت و زیبایی مو عرضه کرده است.

ویژگی های محصول

•  خصوصیت:ضد شوره

•  مخصوص:انواع موها

مبارزه با شوره سر و جلوگیری از ظهور مجدد آن

•  - با اثر ضد شوره 3 برابر بیشتر

•  - مناسب برای شستشوی روزانه