2777
2789
عنوان

بیاید بگید چی میشه

92 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تو کنکور تجربی تنها چند تا سوال دینی و عربی و ادبیات بلد بودم اونم در حد چهار پنج تا بقیه رو اصلاااااا بلد نبودم چون نخونده بودم اینارم شانسی زدم بعضیاشو مثلا از ۲۷۰ تاسوال شاید ۱۵۰ تا زدم😭حالا به نظرتون رتبم خیلی بد میشه؟یا امکان داره خوب شه😭اصلا نخوندم بودم 

الان شروع کنم به خوندن یا منتظر بمونم تا جوابا بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه جلسه امتحان بوده که الکی پرش کنی نمره بگیری😐لااقل اونا که بلد بودی میزدی فقط

میگم شاید کلا ده پونزده تا بلد بودم نمیشد که شانسمو امتحان نکنم با اون ده پونزده تام احتمالا قبول نمیشدم

بستگی داره منظور شما از خیلی بد چی باشه! آخه الان دیگه آدم فقط بره بشینه سر جلسه، بالاخره یه جایی قب ...

کجا قبول میشه آخه من پارسال حدود ۳۰ تا سوال فقط زدم اونایی که میدونستم رتبم ۶۰ هزار شد پیام نوز و آزاد میتونستم برم فقط