2777
2789
😂😂😂😂با گوشي  فقط تو متوجه شدي

بقیه هم فهمیدن ولی براشون مهم نبوده😂😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

Samsung j5

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه هم فهمیدن ولی براشون محلت ندادن😂😂😂

ممنون از توجه شما😂😂

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
از طرف منم ی گوش مالی بده بهش ک دیگه اطلاعات غلط نده 🙂

حتما فردا میرم به زنداداشم بگم چون هم من j8میخواستم هم زنداداشم بهمون گفت هنوز داره طراحی میشه به مرحله تولید نرسیده 

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
حتما فردا میرم به زنداداشم بگم چون هم من j8میخواستم هم زنداداشم بهمون گفت هنوز داره طراحی میشه به مر ...

ههههههه الکی گفته از زیر گوشی خریدن در بره من فروردین ماه خریدم ۳ملیون و پونصد

میشه برا حاجت قلبم صلوات بفرستید🙏🙏
ههههههه الکی گفته از زیر گوشی خریدن در بره من فروردین ماه خریدم ۳ملیون و پونصد

قراره بود برای هردومون کادو تولد بخره من و زنداداشم تو یه روز به دتیا اومدیم از تولدمونم گذشته گفت تولید شه میخرم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
قراره بود برای هردومون کادو تولد بخره من و زنداداشم تو یه روز به دتیا اومدیم از تولدمونم گذشته گفت ت ...

الان مدرک داری عکسی رو ک فرستادم بهش نشون بده بگو تولید شده ک خان داداش

میشه برا حاجت قلبم صلوات بفرستید🙏🙏
الان مدرک داری عکسی رو ک فرستادم بهش نشون بده بگو تولید شده ک خان داداش

بهش میگم