2777
2789

من برای عروسی پسر عمه ام میخواستم لباس خواهرشوهرمو قرض بگیرم ولی چون چندتا عروسی درپیش داشتیم رفتیم لباس خریدیم و حالا که امشب عروسی دخترعموم هستیم میخواستم لباسشو بگیرم شوهرم زنگ زد مادرشوهرم جواب داد

گفت مونا میگه لباس زهرارو میدی برا امشب؟ گوشیش رو بلندگو بود من شنیدمِ مادرشوهرم با حرص هااان؟؟ گفت چی شد مگه این لباس بد نبود؟ حالا یهو خوب شد؟ بیا ببر و قطع کرد شوهرم سریع گوشیو از ایفون برداشت ولی من شنیده بودم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

منم دیگه اماده بودم برا عروسی

ارایش کرده ارایشگاه رفته انقد گریه کردم که احساس کردم با لنز تو چشمام دارم کور میشم

به شوهرم گعتم یه بار دیگه مامانت بیاد خونه ما من درو روش باز نمیکنم

به خواهرشوهرم میخواستم پیام بدم بگم لباست ارزونی خودت. به مامانت بگو بار اخری باشه که پشت سر من با شوهرم حرف میزنه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

ولی اصلا درباره لباس حرف نزدم فقط پیام دادم گفتم به مامانت بگو پشت سر من حرف نزنه دفعه اخرش باشه

الان تو تالارم

انقد دستام از عصبانیت می لرزید و قلبم درد میکرد اصلا بهم خوش نگذشت

میخوام فردا لباس خواهرشوهرم که خونمونه رو ببرم بدون سلام و علیک بذارم خونشون و برگردم

بنظرتون کار درستیه؟ ( لباسش خونمون بودولی یه لباس دیگه زیرش میخورد اونو قرار بود شوهرم بیاره ک مادرشوهرم اونجور حرف زد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباسو نگيريا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دارم از حرص میترکم

مطمئنم این ک انقد راحت پشت سر من ب شوهرم حرف میزنه همیشه ک شوهرم تنها میره خونشون هم کلی حرف پشت سرم بهش میگه و پرش میکنه

دیگه اگه بهت التماسم میکنن، نگیر لباس و 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

پیامی ک ب شوهرم دادم