2777
2789

سلام خانما میشه بگید خریدای عروسی برای عروس چیا هس؟البته چیزایی ک واجبه خریداری بشه و اینکه خرید عروسی به عهده خانواده دوماده؟👰🏻🤵🏻🤪

عروسیامون تقریبا همزمانه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای عروس دوماد میخره 

برای داماد عروس میخره. 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
بله به عهده دوماده  از خرید لوازم ارایشی بهداشتی تا لباس و کیف و کفشو جواهرات  عروسم بای ...

من خریدم واسه دوماد خرید من مونده میخاستم ببینم چیا هس مرسی عزیزم

ااا من عروسیم ۲۲ مرداده عزیزم تو چی؟

من 7 شهریورم

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

باشه ما رسم داریم همه چیزایی که عروس لازم داره از مانتو شلوار بکیر تا آرایشی داماد میگیره  ولی برا داماد کت و ساعت وکفش یه کم خورده ریزه 

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

لوازم ارایشی بخر بابلیس و اتومو و..... هم بخر اگه نداری بعدا دیگه خدا میدونه کی بتونی بخری! 

سشوار روهم میتونید شریکی پولشا بدین چون ماله جفتتونه. 

لباس شبم بخر

صبر کن حالا فکر میکنم بازم بهت میگم

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
خوشبخت بشی الهیی خرید کردی؟

مرررسی.نه فقط جهیزیه خریدم.

طلاه هم قبلا گرفتم.فقط لباس بیرون و خونه و زیر واینا همه کامل.با وسایل آرایش کااامل

وکیفو کفش و دسته گل و کرایه لباس عروس و اینا مونده