2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شرايطش با کش و قوس زياد جورشده ک دوباره باهم ازدواج کنيم اما ی شرط و شروطا برام گذاشته ک دودلم ...

مگه باکره نبودی؟وقتی تو عقد باکره باشی و طلاق بگیری طلاقت بائن میشه.عین‌۳ طلاقه نمیتونی دوباره رجوع کنی...اول اینو بپرس و مطمئن شو بعد...

مگه باکره نبودی؟وقتی تو عقد باکره باشی و طلاق بگیری طلاقت بائن میشه.عین‌۳ طلاقه نمیتونی دوباره رجوع ...

ن باکره نبودم باهم رابطه داشتيم 

اين نيز بگذرد ...
مثلا ميگه عروسی فکرشم نکن ک بگيرم چون پول ندارم .مهريه ام زير 50سکه 

بنظر من قبول نکن.تو باید ناز کنی و شرط بذاری نه اون.من بعد ۵ سال با یه پسر دیگه ازدواج کردم و الان ۵ ساله باهاشم ولی اصلا خوشبخت نیستم .همه مشکلاتش یه طرف بچه دار هم‌نمیشه.بنظرمن سنگین و رنگین بشین تا یه مورد جدید خوب برات پیش بیاد

دلیل جدایی تون چی بود؟  همون هیچ و پوچ رو توضیح بده تو این مدت خواستگار نداشتی؟

چرا خواستگار داشتم و دارم ! اما من قبول نکردم نامزدسابقمو دوس دارم 

اين نيز بگذرد ...

مهم اینه که سر چی جدا شدین؟ 

شما هم شرط و شروط خودتو بذار. حتی اگر مقصر جدایی قبلتون شما بوده باشین، هم نباید الآن خودتونو اینقدر کوچیک کنید که اون فقط شرط بذاره و شما بپذیری.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب