2777
2789
عنوان

بچه ها بگید حرفش منظور داشت یا نه

112 بازدید | 9 پست

بچه ها من پنج سال از زنداداشم بزرگترم دیشب پسرخالم ازم در مورد قدیم پرسید گفتم یادم نمیاد

بعد از زنداداشم پرسید اون گفت وقتی فلانی(من) یادش نمیاد من چجوری یادم بیاد ،پسرخالم گفت مگه شما کوچیکتری؟ زنداداشم گفت اره خیلی،بعد منو صدا زد گفت چند سال اختلاف سن داریم ؟ گفتم پنج سال

نمیدونم چرا دلم ازش گرفته ،حس کردم لزومی نداشت اینارو بگه فقط میگفت نه یادم نمیاد

شاید بگید حساسم ،نمیدونم

خواهش میکنم ربطش ندید به خواهرشوهر بازی،به عنوان ی ادم ناراحت شدم به چشم خواهرشوهر جواب ندید

اگه قرار بود اولین ها بهترین باشن، الان ساندیس بهترین بود 😁

منم بودم فکر کنم ناراحت میشدم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
منم بودم فکر کنم ناراحت میشدم

خیلی ناراحت شدم

بخدا خیلی سعی میکنم باهاش خوب باشم بگم بخندم ،کار کنه زیاد نمیذارم

هواشو دارم

اما گاهی بدجنسی میکنه،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ناراحت شدم بخدا خیلی سعی میکنم باهاش خوب باشم بگم بخندم ،کار کنه زیاد نمیذارم هواشو دارم اما ...

بعضیا ذاتشون این مدلیه.دوست منم خیلی بهم محبت میکنه ولی یهو یه چیزی میگه ناراحت میشم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
بعضیا ذاتشون این مدلیه.دوست منم خیلی بهم محبت میکنه ولی یهو یه چیزی میگه ناراحت میشم.

الان چیکار کنم

خونمونن اصلا دلم نمیخواد بهش محبت کنم

مثل قبل باشم؟ خیلی دلگیرم 

الان چیکار کنم خونمونن اصلا دلم نمیخواد بهش محبت کنم مثل قبل باشم؟ خیلی دلگیرم

میدونم بدجنسیه ولی من مدلم اینجوریه به رو خودم نمیارم یه جای دیگه منم یه تیکه به طرف میندازم بعد دلم خنک میشه😊

دوستان این خانومی که توهین کرده رو ریپورت میکنین ممنون میشم گزارش بزنین😙

ای بابا خیلی زشته تو همه تاپیکا میای درخواست میدیا بهتره به نی نی یار بگی بررسی کنه

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند
میدونم بدجنسیه ولی من مدلم اینجوریه به رو خودم نمیارم یه جای دیگه منم یه تیکه به طرف میندازم بعد دلم ...

مرسی ک نظر دادی عزیزم😘😘

مرسی ک نظر دادی عزیزم😘😘

خواهش گلم ببخشید اگه بدردت نخورد😘😘