2777
2789
عنوان

کیا مجردی زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 7706 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس میخونی یاچی؟! تنهایی زندگی کردن هزینه بره که..

ارشد میخونم اره هزینه بره ولی نشدنی نیست همه چیزو باید اندازه بخری مثلا من میوه میخرم نمیرم ۲ ۳ کیلو بخرم مثلا ۵ تا دونه ۵ تا دونه میخرم اتفاقا چون یک نفری همه چیزو اندازه یک نفر میخری

خوش بحالت  چرا تنهای رو انتخاب کردی

من دوستای زیادی دارم ادم گوشه گیری نیستم ولی اینکه واسه خودم زندگی کنمو دوست داشتم فیلمای مورد علاقه امو میبینم کارای موردعلاقه امو میکنم حیوون مورد علاقه امو نگهداری میکنم کلا از تنهایی لذت میبرم

من از تنهایی وحشت دارم حتی نمیخام یه لحظم تنها باشم 

چکاریه وقتی خدا نعمت خانواده داده آدم دور بشه ازشون حیف نیس واقعا!!!! 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
نه فقط میگن کم میبینیمت  سعی میکنم سر بزنم

سلام عزیزم الانم تنها زندگی می‌کنی همخونه نمی‌خوای 

لعنت به اون شب که تو گفتی دیگه برنمیگردم لعنت به اون شب تا خود صبح گریه میکردم