همون موقعی که داشتی بال در میاوردی تو حرفات خوندم که هنوز منتظری بیاد قربون صدقه و دوباره آشتی کنید
قبل از هز چیزی میخوام بگم که تو اونو دوس نداری و فقط قربون صدقه هاشو دوس داری و وابسته ای چون یه شخصیت کاملااااا مهر طلب و وابسته داری الانم چرا ناراحتی دلت بره سرکوفت زدناش تنگ شد یا ناراحت کردناش ببین تو انسانی هزار نفر میان تو زندگیت و میرن هنوز جوونی و اول راه دوس داری تا اخر عمر با اون خوانواده و شوهری که اصلا احترام و محبت به زن حالیش نیس زندگی کنی ببین یا خودتو جمع میکنی یا اینکه تا اخر عمرت باید زانوی غم بغل بگیری یه چیز دیگه الان قرص خوردی که همه بگن واااای بیچاره چه زجری داره میکشه یا عشقت بگه نرو فاطی من هنوز عاشقتم لعنتی خواهش میکنم از این فیلم بازی کردنات بکش بیرون اینجا زمینه تنهاااکسی که داره زجر میکشه خودتی و.خودت نه خانوادت و نامزدت اول از همه یا دبگیر خودتو دوس داشته باشی تا دیگرانم دوستت داشته باشن. بخدا اگه بمیری این نامزدت همون لحظه میگه اخش از شر مهریه راحت شدم خانوادت هم تا 40 فوقش یه سال ناراحتن و بااااااز اون تویی که داری اون دنیا حساب پس میدی تو دختر پاک و مهربونی هستی جوونی میتونی پیشرفت کنی به جاهای بهتر برسی بزرگ شو والسلام