2777
2789
تب هاتون چن روز طول میکشه؟سلین ۳روزه خوب میشه بازیه ماه دیگه یاچن هفته دیگه شروع میشه 

بنظرت اون دردشکم یاقفسه ی سینه رو یه بچه ی ۲ساله میتونه تحمل کنه راستی عزیزم اگه مقدره شمارتون رو بدین باهاتون تماس بگیرم درخواست دوستی فرستادم واستون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم میگرن شکمی داره و بیماریش اینه که مثل دختر شما چند هفته ای یکبار میاره بالا و چند روز طول میکشه بعد خوب میشه تا چند هفته دیگه گاهی اوقات سه هفته میشه گاهیم دوهفته شباهتش اینه که واسه دختر شما تبه و دختر من استفراغ خدا هر دوتاشونو شفا بده

خدا جونم شکرت که بچه سالم بهم دادی
دختر منم میگرن شکمی داره و بیماریش اینه که مثل دختر شما چند هفته ای یکبار میاره بالا و چند روز طول م ...

خدا بدادمون برسه خدا هرچی دخترم میکشه روچن برابرشوبمن بده اون چیزیش نشه من اصلا نمیتونم عذابشوتحمل کنم

خدا بدادمون برسه خدا هرچی دخترم میکشه روچن برابرشوبمن بده اون چیزیش نشه من اصلا نمیتونم عذابشوتحمل ک ...

آره دقیقا وقتی اون چند روز حال دخترم خوب نیست خیلی ناراحت میشم دکترش گفته مشکلش ژنتیکیه کاش یروزی برسه دوتاشون خوب بشن بقول تو وقتی دخترم مریض میشه میگم کاش من مریض میشدم دخترم خوب بود

دارویی هم میخوره دخترت؟ چن سالشه

دخترم چهار سال و نیمشه و فعلا تنها دارویی که میخوره قرص دیمن هیدرنات موقع حالت تهوع هاشه دکترها داروهای دیگه مثل متوکلو پرامید یا دیفن هیدرامین و بلادونا پی بی دادن ولی وقتی میاره بالا هیچی بجز همون قرصه جلوی حالت تهوع هاشو نمیگیره 

سلام من شوهرم تب مدیترانه ای فامیلی داره که از ۶ ماهگی که نوزاد بوده دچار شده اگه سوالی داری میخوای ...

سلام گلم فداتشم خداروشکر آزمایشش سالم شد مشکوک به مدیترانه بود علایمشم کپی اون بود باز دست گلت دردنکنه

افرادی که دچار تب مدیترانه ای فامیلی میشن تنها قرصی که درمان به صورت موقت میکنتشون قرص کلشیسین هست

این بیماری ژنتیکیه ولی چیز خطرناکی نیست و خیلی راحت میتونن مثل بقیه زندگی کنن

سرمای هوا ،استرس ، و خوردن غذاهای نفاخ و سرد مزاج باعث میشه بیماریشون تشدید بشه حتی خوردن خیار

وقتی که به این مریضی دچار شدند سعی کنید پشتشون رو آروم بمالید

وقتی مریضی تشدید میشه تنها درمان خوابه وقتی که بخوابن درد رو نمیفهمن

اگه بچتون بزرگه یا خدایی نکرده خودتون بهش دچارید با مشورت پزشک معالج قرص مسکن و هیوسین بخورید

البته همهاینا تجربیات من هست که شوهرم از سن ۶ ماهگی به این بیماری دچار هست

اگه حرفام به دردتون خورد برای منم دعاکنید که خدا انشاالله به ما اولاد سالم و صالح بده😔