2777
2789

بچها یکی از آشناهای شوهرم بچشو ک تقریباسه سالش بوده ازدست داده توروخدا براش دعاکنید ک بتونه این روزای سختو بگذرونه خیلی حالش بد وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم حال مادرش اصلا خوب نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته بودن نزدیک چشمه ک بچش میره توآب ایناهم نفهمیدن وقتی میهفهن بچه رو یه کم آب برده بود بعد میرسونش ...

مثع یکی از فامیلایع ما دختر۴ساله ش میفته تو استخر کشاورزی...چن روز تو کما بود ولی فوت شد...تقریبا ی ماه پیش

یکی ازفامیلای ما بعداز10سال انتظارباردارشد خدابهش ی پسرخوشگل سفیدداد.خیلی خوشحال بودن همه.تااینکه اون پسرکوچولو10ساله دچاربیماری کم خونی شدیدشد.بچه گولبول های قرمزفک کنم بایدبالای250000بایدباشه مال اون اخرین بار8بوده.بیچاره فوت شد مادرشو میگ30سال پیرترشده.اخه بعداز10سال باردارشد بچه روب10سالگی رسوند خدادوباره ازش گرفت.خیلی سخته داغ فرزند خدانصیب دشمن آدم نکنه.من خودم چشیدم نوزاد8روزمو ازدس دادم.9ماه سختی.9ماه منتظر.9ماه خوشحالی همش هیچ شد😭بازم ولی شکر ک دوباره خدا ی فرشته کوچولو دیگ بهم داد

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
مثع یکی از فامیلایع ما دختر۴ساله ش میفته تو استخر کشاورزی...چن روز تو کما بود ولی فوت شد...تقریبا ی ...

خیلی سخته این بیچاره با خانواده خودش رفته بوده شوهرشم نبوده همراهش ازاون ور هم حرفای خانواده شوهرو داره... 

یکی ازفامیلای ما بعداز10سال انتظارباردارشد خدابهش ی پسرخوشگل سفیدداد.خیلی خوشحال بودن همه.تااینکه او ...

خداروشکر عزیزم واقعاسخته انشالله خداهیچکسو با بچش امتحان نکنه خییییییلی سخته

اره تاچن وقت افسردگی شدیدداشتم.حالااون بنده خداهم انشاالله خدابهش صبربده.من میفهمم الان چ حسی داره.مادر ک باشی دوس داری خودت بمیری ولی اتفاقی واس بچت نیفته

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اره تاچن وقت افسردگی شدیدداشتم.حالااون بنده خداهم انشاالله خدابهش صبربده.من میفهمم الان چ حسی داره.م ...

تازه مامان دختر هم وقتی فهمیده سکته کرده اونم تو بیمارستان حال همشون بد فقط از خدا میخوام بهش طاقت بده کمکمش کنه