2777
2789
عنوان

پره کلامپسی ( مسمومیت بارداری) کمک میخوام.. 🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست
ورم در چه حدی؟ سایز کفشتون عوض شد؟ یا خییلی تابلو بووود؟ یا ورم معمولی؟سردرد ناحیه پیشانی چی؟

ببین من ورم شدید داشتم سایز کفشم بیشتر شد

صورت و دستام پف کرده

کلا هرکس من رو میدید میگفت مشکل داری

ولی مسمومیت بارداری نداشتم

درهرحال اینهایی هم که دارن با رژیم غذایی کنترلش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورم در چه حدی؟ سایز کفشتون عوض شد؟ یا خییلی تابلو بووود؟ یا ورم معمولی؟سردرد ناحیه پیشانی چی؟

ورم بسیار شدید داشتم حتی دمپایی مردانه اندازم نبود فشارم هم از ده و یازده به چهارده رسید ولی از سردرد چیزی یادم نمیاد 

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
ببین من ورم شدید داشتم سایز کفشم بیشتر شد صورت و دستام پف کرده کلا هرکس من رو میدید میگفت مشکل دار ...

من تازه ۳۴ هفته ام فقط نگرانم که بچه نارس متولد بشه 😕😕

ورم بسیار شدید داشتم حتی دمپایی مردانه اندازم نبود فشارم هم از ده و یازده به چهارده رسید ولی از سردر ...

نه خداروشکر من ورم عادی دارم خیلی کم. فقط سردرد میگیرم اونم وقتی فشارم و میگیرم و میبینم ۱۳ شده 

من تازه ۳۴ هفته ام فقط نگرانم که بچه نارس متولد بشه 😕😕

خوب 6 هفته دیگه تا زایمان مونده منم همین موقع ها بود ورم کرده بودم

میگم میشه کنترلش کرد و لزوما زایمان زودرس نمیاره 

از الان به خودت استرس میدی که چی؟

بچه دوست من 3هفته زودتر متولد شد حتی در دستگاه هم نموند چون هیچ مشکلی نداشت

خود این استرس سمه برات دوست من

خوب 6 هفته دیگه تا زایمان مونده منم همین موقع ها بود ورم کرده بودم میگم میشه کنترلش کرد و لزوما زای ...

ممنونم دوستم از انرژیت فکر میکنم با توجه به گفته های شما اگه مسمومیت بود علائمم خیلی شدیدتر و تابلوتر میشد.. خیلی آروم تر شدم ممنوونم 🙂

ممنونم دوستم از انرژیت فکر میکنم با توجه به گفته های شما اگه مسمومیت بود علائمم خیلی شدیدتر و تابلوت ...

منم رفتم دکتر گفت حتما مسمومیت داری

فعلا نمک تا حد امکان کمتر بخور

کلا مسمومیت هم باشه میشه اگه کنترل نشه خطرناکه

وقتی ازمایش دادی نهایت چیزی باشه میشه کنترلش کرد نترس

منم رفتم دکتر گفت حتما مسمومیت داری فعلا نمک تا حد امکان کمتر بخور کلا مسمومیت هم باشه میشه اگه کن ...

حقیقتش استرس دارم که یوقت بستریم کنن چون تو تهران تنهام و مادرم هم امکانش نیست بیاد پیشم و برای زایمانم یکی از دوستام پیشم میمونه نگرانم که تو دردسر بیوفتم و بستری بشم و اینا 🙁 

حقیقتش استرس دارم که یوقت بستریم کنن چون تو تهران تنهام و مادرم هم امکانش نیست بیاد پیشم و برای زایم ...

تا اتفاقی نیفتاده به خودت استرس نده

فعلا نمک کلا کمتر بخور حرص هم نخور

انشاالله مشکلی پیش نمیاد

کلا فرض نکن

اگه شد راهی براش هم پیدا میشه ولی زودترش به خودت ترس نده

تا اتفاقی نیفتاده به خودت استرس نده فعلا نمک کلا کمتر بخور حرص هم نخور انشاالله مشکلی پیش نمیاد ک ...

راست میگی واقعا از وقتی دکتر گفته انگار زیرم کبریت روشن کردن. تازه احساس میکنم حالم خراب تر شده. هرچند نمیشه جلوی نگرانی رو گرفت ولی سعی میکنم بیخیال باشم فوقش یه راهی براش هست دیگه 🙂🙂