2777
2789

سلام مامانای عزیز کسی بوده تو هفته ۳۴ بارداری دچار مسمومیت بارداری بشه؟ یا مشکوک باشه؟ میخواستم علائمتون رو بدونم. دکترم بهم گفت مشکوک به مسمومیت بارداری ام و جواب آزمایش پروتئینم دو روز دیگه حاضر میشه خیلی استرس دارم میشه از علائمتون بگید 😟😟😟 

من نداشتم ولی فکر کنم ورم زیاد دست و پا میشه علامتش

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم البته هفته۳۷دفع پروتیین داشتم خیلی ورم کرده بودم و فشارم میرفت بالا که سز اورژانسی شدم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری
من نداشتم ولی فکر کنم ورم زیاد دست و پا میشه علامتش

من ورم دارم در حد عادی یعنی کمی اطراف مچ پام. فقط سردرد زیاد دارم و فشارم ۱۳ نمیدونم اگه مسمومیت باشه چه اتفاقی میوفته 😢😢😢

من ورم دارم در حد عادی یعنی کمی اطراف مچ پام. فقط سردرد زیاد دارم و فشارم ۱۳ نمیدونم اگه مسمومیت باش ...

ورم عادی رو که همه دارن

فشارت تا قبل این چند بوده؟

من داشتم البته هفته۳۷دفع پروتیین داشتم خیلی ورم کرده بودم و فشارم میرفت بالا که سز اورژانسی شدم

ورم در چه حدی؟ سایز کفشتون عوض شد؟ یا خییلی تابلو بووود؟ یا ورم معمولی؟سردرد ناحیه پیشانی چی؟

فشارم معمولا ۱۱ بود الان ۱۲و نیم یا ۱۳

فشارتم خیلی زیادی بالا نیست

انشالله که جوابش منفی بشه عزیزم