2777
2789
عنوان

نظر سنجی برس حرارتی💇👰🌸

107 بازدید | 13 پست

لطفا نظرات و تجربیاتتون رو بفرمایین.🌸🌹

تعداد رای : 4
نظرسنجی
پرومکس
2
50%
رمینگتون
2
50%
بابلیس
0
0%

چه تاپیک به موقعی! منم صبح رفتم بگیرم پول نقد به اندازه کافی همراهم نبود! کارتمم تو اون یکی کیفم بود یادم رفته بود بردارم!

چهارصد تومن ولی مارکش یادم نیس!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتون چطوریه؟ خیلی فر هس یا فقط حالت داره و وزه؟

فرفری متوسط

انتظارم از برس حرارتی در حد اتو مو نیست

فقط میخوام گاهی اوقات برای مرتب تر شدن موهام استفاده کنم

فرفری متوسط انتظارم از برس حرارتی در حد اتو مو نیست فقط میخوام گاهی اوقات برای مرتب تر شدن موهام ا ...

منم! فقط پایین موهام فرهای درشت هس! انگار با بیگودی فر شده! ولی خودم دوس دارم صاف باشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
منم! فقط پایین موهام فرهای درشت هس! انگار با بیگودی فر شده! ولی خودم دوس دارم صاف باشه

عه چه جالب😊🌸

منم حالت موهام شبیه شماست.🌸

از فرفری موهام خوشم میاد فقط میخوام گاهی یکم بهش تنوع بدم.

اره عزیزم چندتا سَری داره اون سَریش که پایین تر از همس یجوریایی کار برس حرارتی و میکنه 

ببخشید عزیزم

دو تا سوال دارم

آسیب برس حرارتی بیشتره یا سشوار چرخشی؟

و اینکه کار کردن با کدوم راحت تر و سریع تره؟

من انتظارم در حد اتو مو نیست. نمیخوام صاف و شلاقی بشه. فقط میخوام گاهی یکم تنوع ایجاد کنم و مرتبش کنم.

ببخشید عزیزم دو تا سوال دارم آسیب برس حرارتی بیشتره یا سشوار چرخشی؟ و اینکه کار کردن با کدوم راحت ...

اسیب؟؟  به خدا نمیدونم 

اما کار کردن با سشوار چرخشی خیلی راحت تره

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد