2777
2789
عنوان

خانه داري

66 بازدید | 6 پست

حدود ٥ ماهه ازدواج كردم ،كل وقتم صرف كاراي خونه ميشه، نميدونم من كند انجام ميدم يا كارا زياده، يه شام ميزارم و خونه رو مرتب ميكنم و يكم بخودم ميرسم شب شده

نميدونم چطور وقت ازادمو بيشتر كنم

۲۴ساعت برای خونه داری خیلی زیاده

سعی کن سریع تر کار کنی که برای خودت وقت داشته باشی

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارارو دوروز در میون انجام بده بد تیکه تیکه نزار خونه کثیف ش مثلا بعد هر وعده میزو تنیز کن یا جایی لک داش زود پاک کن لباساتو به محض در اوردن اونایی ک میخوای بشوری تو سبد اونیکیا تو کمد هیچی نزار بریزه تو خونه اینجور نیاز نیس روزی دوبار خونه تکونی کنی

آخییی😄😄😄

اولا که مبارک باشه و کنار هم خوش باشین همیشه

دوما که باید بگم من فکر میکردم فقط خودمم که دستم کنده

من سه ساله ولی بچه نداریم..هرچی کار میکنم تمومی نداره...ولی یه مدته بهتر شدم..یه برنامه میدمت همین فردا عملیش کن..نتیجشم بیای بگی خوشحال میشم

سعی کن صبح قبل از هشت بیدار شی..

قبل صبحونه قلم و کاغذ بردار و کارایی رو که باید انجام بدی بنویس..هر کاری هم زمانشو تعیین کن

مثلاصبحونه:20دقه

جارو45دقه

شستن لباس60دقه

بعد فکر کن با خودت مسابقه گذاشتی تند تند انجام بده..آی کیف میده وقتی زودتر از زمان پیش میری😋😋😋😋😋😋

چی میگی تو😤😤😤😤