2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همون زنایی هستن که طرفدار مردسالاری و خشونت علیه زنان هستن

یه دقیقه رفتم برا دخترم شیر کاکائو درست کنم...دیدم نابود شد...

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
خیلی از تاپیکا بدون گزارش تعطیل می شن. شاید گزارش نزده باشن.

خدا کنه....واقعا اگه گزارش بزنن مصداق بارز زنان علیه زنان هستن

وا... برای چی ؟ بحث مذهبی سیاسی پیش اومد مگه ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
خیلی از تاپیکا بدون گزارش تعطیل می شن. شاید گزارش نزده باشن.

فکر نکنم کار نی نی یار باشه چون اونا اگه تایپکی رو بردارن بعدش به خود فرد خصوصی پیام میدن و اخطار میدن که چه موضوعاتی ممنوعه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
خدا کنه....واقعا اگه گزارش بزنن مصداق بارز زنان علیه زنان هستن

بله. خدا کنه. باز قوانین رو می شه گفت دست ما نیست. دست مسئولای سایت هم نیست. ولی گزارش دیگه دست خودمونه. باید بدونیم برای چی باید زد و برای چی نباید.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بله. خدا کنه. باز قوانین رو می شه گفت دست ما نیست. دست مسئولای سایت هم نیست. ولی گزارش دیگه دست خودم ...

دقیقا...تاپیک خوبی بود....نمیدونم چرا ترکوندن...

نه بابا هیچی ....نمیدونم برا چی ترکید

بعضی ها واقعا جنبه ان سریع بحث میکنن قضاوت میکنن تهمت میزنن توهین میکنن.

من تقریبا یکسال پیش تایپک زده بودم راجع به چشم سوم رفتم برنج رو ابکش کنم بیام دیدم تایپکم ترکیده بعد فهمیدم توی همون یه دقیقه کاربرا درمورد افراد مذهبی بحث کرده بودن و خودشون هم گزارش زده بودن 

فکر نکنم کار نی نی یار باشه چون اونا اگه تایپکی رو بردارن بعدش به خود فرد خصوصی پیام میدن و اخطار می ...

واقعا؟ نمی دونستم توضیح می دن. ولی اگه کار نی نی یار نباشه هم خوبیش اینه که می شه برش گردوند. اگه به نی نی یار بگن بر می گردونه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!