2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز عصر میومد دنبالم میرفتیم بیرون یادش بخیز😢😢😢😢 5 شنبه جمعه هم که شب تا صبح تو اتاق باهم بودیم 😂

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

ما هر ماه سه يا چهار روز بأهم بوديم چون من يه شهر دور دانشجو بودم

بخاطر همين خيلي دوران عقد عاشقانه اي داشتيم خيييييييلي

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
هر روز چون خونه مادر پدرامون تو یه ساختمون بودو ما همسایه بودیم

منم همینطور

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
منم همینطور

ما دختر خاله پسرخاله بودیم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

هر روز 

چون همسایه بودیم 

یه وقتایی میدیدمش تو خیابون رومو اونور میکردم نبینه منو 

چون اگه میدید باهام میومد خونه 

منم میخواستم برم استراحت کنم 😂😂😂😂

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
هر روز تو دوران نامزدیم دوتا ۲۴ ساعت فقط ندیدمش که کار داشتم من میرفتم خرید جهیزیه

از هم خسته نشدین؟؟

ایران✈آلمان                                                   عشقم 💟ماهان💟
هر روز  چون همسایه بودیم  یه وقتایی میدیدمش تو خیابون رومو اونور میکردم نبینه منو  ...

منکه تنها میشدم درو قفل میکردم 😂 کافی بود بفهمه کسی خونه نیست درو باز میکرد میومد تو 

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!