2777
2789

مامانا پسرم ختنه کردیم حلقش افتاد به یه نخ وصل مونده بود دکتر گفت با قیچی جدا کن 

اون نخی که قبل حلقه میبندن دور آلت اون هنوز هست

گفته بیار ببینم استرس دارم نکنه اونو بخواد جدا کنه خون بیاد یا دردش بیاد کسی تجربه ای داره

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم چند ماه بعد از ختنه پوست دورش به آلتش چسپیده بود بردم جدا کرد چنان جیغی کشید پسرم ولی خوب خوبشد که انجام دادم براش  بعدها براش مشکلی پیش نیاد

دلم یه تیکر واقعی میخاد   میخوام مامان یه دختر نازو خوشکل بشم 

واسه پسرم بعد6روز  حلقه بانخش جداشد

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه ها من بچمو با جراحی ختنه کردم احساس میکنم مشکل داره😟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خونم اگه بیاد اشکالی نداره خوب میشه  اگه نخ بمونه فک کنم بعدها بد بشه براش

استرس دارم نخ و دکتر بخواد جدا کنه بچم اذیت نشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
بچه ها من بچمو با جراحی ختنه کردم احساس میکنم مشکل داره😟

چه مشکلی

وقتی روش حلقه باشه بعد از افتادن حلقه باید ببری معاینه تا پوست دور رو جدا کنه از قسمت ختنه خیلی مهمه ...

چه جوریه چسبیدنش؟یعنی بره داخل منظورتونه:؟

چه مشکلی

پوست دورش تا روی کلاهکش میاد.قبلا تا مجراش میومد باز الان بهتره.ببرم به یه جراح نشون بدم؟اونی که ختنه کرد گفت آلتش کوتاه بود مجبور شدم پوستشو اضافه بذارم تا تو بزرگسالی مشکل نعوذ پیدانکنه.ولی باز من نگرانم.اطلاعاتی دارید؟😟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نخ که نمیمونه همون هم میفته اگه خونریزی داشت پماد تتراسایکلین چشمی بزنه خوب میشه

حلقه جدا شد نخ مونده 

میترسم نکنه خون بیاد موقع جدا کردن

کاش میفتتد خودش

پوست دورش تا روی کلاهکش میاد.قبلا تا مجراش میومد باز الان بهتره.ببرم به یه جراح نشون بدم؟اونی که ختن ...

یعنی اون قسمت که ختنه کرده میره داخل؟