2777
2789
عنوان

بورس بازها بیاین....

217 بازدید | 8 پست

دوستان سلام

خیلی از دوست جونا تو تاپیک های دیگه خواهش کردن لینک کانالی ک باهاش نوسان میگیرم رو بگم خدمتشون...

عزیزان من تعهدی ندارم، پولی هم نمیگیرم بابت تبلیغ!! فقططط تجربه شخصیه

اگ دوست داشتید و علاقمند به نوسانگیری بودید

تو تل گرام سرچ کنید:

سیگنال نوسانی سبوحی

گروه هم دارن ک میتونید از تجربه اعضا استفاده کنید

استاد هم خودشون مشاوره میدن

دیگه از من گفتن، ببخشید دیر شد دوستای خوبم 

سبز و پرسود باشید

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

عزیزای دلم وقت پاسخگویی خدمتتون رو ندارم

فقط خواستم ی هدیه کوچولو داده باشم

خدانگهدارتون

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعام کن خانومی

تو یه تاپیک برای یه خانوم یه دعایی کردی دقیقا همون شد براش

اگه

دلت خواست

برای من

ک دلم میخواد مادر بشم و مثل همه اطرافیانم صدای بچه تو خونمون بپیچه

دعا کن

پنج بار سقط کردم

از دکترا بریدم دیگه

فقط الان نظرم به خداست

برای بار ششم میخوام اقدام کنم با توکل به خدا

منتظر معجزه ام

معجزه ای که بشه نور خونمون

غم نشسته رو دلمو بتکونه

خدایا شکرت از همین الان

سلام عزیزم خوبی؟ 

من چند وقتی تو نی نی سایت خواننده خاموش بودم و  تاپیک هایی که درباره حوزه علمیه پست گذاشته بودید رو خوندم...الان قصد ثبت نام تو حوزه علمیه رو دارم و دیپلم هم دارم که میشه سطح دو و اینکه میدونم سطح دو پنج ساله، آیا میتونم درسهای حوزه علمیه رو جهشی بخونم که حداقل بشه چهارسال یا کمتر؟

این جوابتون در تاپیکی که قفل شد👇

بچه الان با ما فرق داره

بچه دهه نود حتی با دهه هشتادی هم فرق داره

هزار و چهارصدی با نودی فرق داره

بچه نمیتونه کل عمرش چشش به دست این و اون باشه و شب در حالی که داره به خوراکی مورد علاقش فک میکنه با شکمی که قار و قور میکنه بخوابه

اگه قرار نیست یه موجودی رو تو رفاه به این دنیا بیاریم چرا بیاریم؟؟؟؟؟

میدونم بدون پول هم ممکنه زنده بمونه

آره گل با آب فاضلاب و آب چشمه، با هر دو رشد میکنه

ولی نهایتا کدوم گل سالم تر میمونه؟

از یه بچه که از بچگی میفته تو مسائل پول و دغدغه مالی و یاد میگیره سنگ بماله به شکمش و دم نزنه چی میمونه؟؟؟

از روانش چی میمونه؟

گیریم تو ۴۰ سالگیش تاجر شد

این بچه چجور تاجری خواهد بود؟

این جوابتون در تاپیکی که قفل شد👇 بچه الان با ما فرق داره بچه دهه نود حتی با دهه هشتادی هم ف ...

اولا برام جالبه، اینقققدر پیگیر بودید که تشریف آوردید تو تاپیک خودم، ممنونم که مکالمه با بنده براتون مورد احترام بوده🙏🏻🌷

دوما، نگاهی به شیوه ی تربیتی بندازید، تو نسل خودمون هم کم نیستن آدم هایی که کم ترین چیزها براشون عقده ست، چون بجای فرهنگسازی و تربیت و توجیه بچه، تو سری خوردن، پس اساس تربیت هست.

سوما، ما به دنیا نیومدیم که در رفاه و آسایش صددرصدی زندگی کنیم، چون ذات دنیا این نیست!! ما به دنیا اومدیم به همدیگه کمک کنیم و دست همو بگیریم و رشد کنیم.

شاهد مثال حرفم اینکه، آیا یک نفر وجود داره که بتونه بگه زندگیش صددرصد رفاه خالی از اذیت هست؟!

کسی هست که بتونه جلوی مرگ عزیزانشون رو بگیره؟!

که تضمین بده هرگز ورشکست نمیشه،؟!

حتما به کسی که علاقه داره میرسه....

هرگز مریض نمیشه...و....

این دنیا سرشار از ناکامی هاست

شما ببینید چققققدر ثروتمندترین هایی که از فرط افسردگی و خودمم بینی خودکشی کردن، اما فقیرترین هایی که با یک روح سالم رشد مادی و معنوی کردن؟!

کی فکرشو میکرد دختر یه کارگر موقعیت الان منو داشته باشه؟!

آینده تو دستای خداست.

ما فقططط باید تلاش کنیم و نیازهای اساسی رو تامین کنیم و روح خودمون رو سالم نگه داریم. مادری که کتاب بخونه و خودشو ارتقا بده، در اوج فقر بهترین بچه ها رو تربیت میکنه.

نیاز یعنی، بچه گرسنه نخوابه و حداقل ضرورت های جسمی و روحیش تامین بشه، وگرنه ما هم خیلی چیزا دلمون میخواست و نمیتونستیم بخریم و... همون شد دلیل جنگیدن هامون، که الان اینجا ایستادیم