2777
2789
عنوان

خیاط های عزیز به راهنماییتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 32 پست
چه رنگیه لباست؟ حریر بهتر بود اگه بلند میخوای .حریر میزدی نا روی مچ چین میخورد بعد حریر ودشو مینداز ...

پارچه طوسی گرفتم 

تور هم طوسی گرفتم ولی رو پوستم به سفیدی میزنه فکر میکنم حریر بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حریر ریزشش بیشتر قشنگ هم میشه  ممنونم از حضور شما

اتفاقا چندروز پیش توویترین  دیدم یه لباس مجلسیه گلبهی بود که از کمر گشاد میشد با استین حریر.خیلی رویایی بود اما رنگش بیشتر بدرد نامزدی میخورد.

اما استینش شد گزینه ی لباس بعدیم😄

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
پارچه طوسی گرفتم  تور هم طوسی گرفتم ولی رو پوستم به سفیدی میزنه فکر میکنم حریر بهتره

طوسی خیلی خوشگله.مبارکت باشه.

راستی شما خودت خیاطی میکنی؟تا حالا با تریکو کار کردی؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
طوسی خیلی خوشگله.مبارکت باشه. راستی شما خودت خیاطی میکنی؟تا حالا با تریکو کار کردی؟

قربونت ممنون فروشنده انقدر تعریف کرد گفت جدید و پر فروش منم خریدم 

اولش میخواستم سبز خوش رنگ تیره بخرم 

بله خیاطی در منزل انجام میدم برای مشتری ولی تا حالا مجلسی کار نکردم بیشتر مانتو اینا 

نه تریکو کار نکردم ولی فکر میکنم پایید پایه ریون بندازی چون زیر چرخ حرکت نمیکنه 

قربونت ممنون فروشنده انقدر تعریف کرد گفت جدید و پر فروش منم خریدم  اولش میخواستم سبز خوش رنگ ت ...

مبارکت باشه .

منم دوره خیاطیم تازه تموم شده واسه دخترم یه پیراهن تریکو دوختم.اره پایهرو میدونم گلم.نوار دوریقه وحلقه  که از پارچه خود لباس میبرم خیلی لول میشه وخوب نمیشه دوختش برای منی که یکم اول کارم😊

گفتم شاید قلق دشته باشه از شما که ماشااله استادی بپرسم.

انشااله پیراهنتو به دلخوشی بپوشی.فکر کنم خیلی شبک بشه 

مبارکت باشه . منم دوره خیاطیم تازه تموم شده واسه دخترم یه پیراهن تریکو دوختم.اره پایهرو میدونم گلم. ...

چه خوب که خیاطی یاد گرفتی انشالله به سلامتی 

عزیزم مبارکش باشه 😘😘والا منم یک ساله که خیاطی یاد گرفتم و همون بدو یاد گرفتن برای همسایه سفارش میگرفتم میدوختم دستم راه افتاد 

خیلی ممنونم انشالله که همینطور باشه که میگین 

اتو زدی وقتی که تا کردی ؟؟سوزن بزنی تیکه تیکه بدوزی لول نمیشه 

چه خوب که خیاطی یاد گرفتی انشالله به سلامتی  عزیزم مبارکش باشه 😘😘والا منم یک ساله که خیاطی ی ...

چشم همینکارو میکنم گلم.

آفرین چه خوب.

معلومه علاقه داری.من سردوز ندارم بخاطر همین کارام تمیز درنمیاد بااینکه کلی زحمت میکشم 

چشم همینکارو میکنم گلم. آفرین چه خوب. معلومه علاقه داری.من سردوز ندارم بخاطر همین کارام تمیز درنمی ...

چشمتون بلا نبینه 

ممنونم بله علاقه دارم 

عزیزم اشکال نداره اگه تونستی یه سردوز بخر انشالله  اگر هم نه همون با هفتی هشتی بزن مثل سردوز میشه 

آره واقعا خیاطی کلی زحمت  و دقت وقت گذاشتن میخواد 

چشمتون بلا نبینه  ممنونم بله علاقه دارم  عزیزم اشکال نداره اگه تونستی یه سردوز بخر انشال ...

ممنونم از راهنمایین گلی جون

يه سوال بي ربط چون همه خياط هستين راهنماييم كنيد من ميخوام خياطي ياد بگيرم ولي چرخ ندارم ولي مادرم از اين قديميا داره تو كلاساي خياطي ميتونم شركت كنم يا حتما بايد خودم از اين جديدا داشته باشم

رها هستم ☺️