2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه از این بسته بندی ها خریدم 8 هزارتومن یعنی نخورم😓

نه عزیزم اون بسته بندی ها که تو جعبه هستن و اسم دارن اونا مطمئنه.هیچ اشکالی نداره.منظور من فله ای بود.

چون شما میخوای چاق شی این جعبه ای ها کمه چون دیر جواب میده فله ای بهتره بگیرین اما حتما ازجایی ک میشناسین.فاسد نباشه

اما اگه بسته بندی تو جعبه گرفتین مشکلی نداره.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
منم میخوام چاق شم! واقعا تاثیر داره ؟چه مقدار و چن وقت باید بخوری؟

والا منم تازه میخوام مصرف کنم من به عنوان ماسک برا صورتم جواب داد الان میخوام یکماه بخورم نمیدونم جواب میده یا نه

فدات گلی خیالم راحت شد  خیر ببینی😘

خواهش میکنم عزیزم.حتما بعداز غذابخور قبلش اگه بخوری لاغر میکنه.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
والا من کم مصرف کردم چون مزشو دوس نداشتم و برای معدم سنگین بود...چیزای دیگه خوردم برای چاق شدن

منم خیلی چیزا مصرف کردم قرص سیپرو خوردم خیلی عصبی میشدم چند سال پیش یه پودر شیروماست بود فک کنم خوردم داغونم کرد دندونام کلا نابود شدن حسابی خرج گذاشت رو دستم اخرشم برگشتم ولی خدای تپل و خوشگل شده بودم جوان گندم چون میگن ضرر نداره میخوام یکماه مصرف کنم  ایشالله که جواب بگیرم😊