2777
2789
عنوان

چقدر مردم فضولن بخدا ..نوزادم

391 بازدید | 34 پست

دخترنازم داره ۴ماه  رو تموم میکنه  وزنش  رونموداره تپل نیست زیادی ولی من عاشقشم بخدا مردم از دست مردم فضول چپ میرم راست میرم میگن شیرت کمه.شیرت قوی نی .چقد کوچولوعه.ولی شکررخداسالمه و وزنش هم رونموداره.. جالب اینجاست الان از دیدنی بچه یکی از فامیلا میام طفلی بچش خییییلی ریزه بود باز اون برداشته به من میگ بچت چه ریزه همه جا هم تا رسیده گفته .توروخدا یکم ادم# باشیم .والا من که راضیم فقط از حرف این مردم فوضول دیگ نمیکشم حرص میخورم همش 

درحال نوشتن...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به منم میگن تو اهمیت نده

من خودم سفیدم خانواده ی شوهرم سبزه همه اش میگن حیف دختر سبزه شده

عاشق سبزه نمکی خودم هستم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

موافقم اما تمومی نداره

من دخترم ۴ سالشه هروقت بریم تو فامیل شوهر میگن ریزه

همه چیشم اوکیه شکر خدا

دکتر بهم گفت لابد خانوادهرشوهرتون از نسل رستمن که دخترتونو ریز میبینن😁

عزیزم عادت میکنی اوضاع منم همین بود کم کم داشتم افسردگی میگرفتم ک خودمو پیدا کردم، هنوز خیییلی مونده ، میگن چرا دیر نشست چرا ۴ دست و پا دیر رفت چرا دیر راه افتاد چرا دیر حرف زد چرا و ....

هرکاری کنی همین. تپل باشه میگن. لاغر  باشه میگن.....دخترم ۹ ماهش حدود ۱۰ کیلو میگن لاغر چقدر 😐😐😐😐😐

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم .. حق با شماست .. بعضیا رو چه حسابی به خودشون اجازه میدن ک هر حرفیو بزنن، من نمیدونم .. 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

این خوبه دخترمن اول از بالا دندون دراورد براش قربونی کشتم اما مادرشوهرعفریته ام خیرنبینه جووووری شماتت کرد ک نگو 

چپ و راست هم میگف بچه دختر خودم خداروشکر از پایین دندون دراورده😑

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚