sirinjan مدیر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 484 عنوان سقط شد😭😔 خیلی داغونم | مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست بگین چطوری کنار بیام احساس می کنم تمام دنیا رو سرم خراب شده روخیلی غصه دارم! تو سنو گفت قلب داره ولی تپش نداره دوشنبه قرار بود برم صدای قلبش بشنوم ولی حتی به دوشنبه نرسید و سقط شد اخه چرا! 😭😭😭😭😭😭😭 1398/04/15 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوممممم عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 2904 گاهی فکر میکنم نکنه سنگدلم.خوب آدم ۴ _۵هفته میگذره تا متوجه بارداری بشه.بعد دوسه هفته فهمیدن چه طوری ... نگو اینجوری ادم بچشهمن با شوهر سابقم ۷۵ روز تو عقد بودم همش دعوا و بدخلقی اون بود سره هرچیزی دعوا میکرد باهاممثلا کافی بود تو ماشین ساکت باشم داد میزد که چرا ساکتی حرف نمیزنی ولی ۶ ماهه خودم کشتم که برگرده
sirinjan مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 484 سلام گلم من تو تاپیک های شما بودم هی ب ب چک میزدی هاله دار میشد باز منفی شد چیشد عزیزم؟!؟!&nb ... بعد + شد بعد از دادم 541 بود بتام 7 هفته ام بود که وقت داشتم برای شنیدن صدای قلب که سقط شد!
marimehrabon عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2140 نه من بتام سه روز بعد پری 541 بود همه چی خوب بود تا اون روز لعنتی که خیلی حرص خودم به شدت گریه مردم ... عزیزم متاسفم واقعا درک میکنم منم خالم مثه شما سرش اومدزمان شاید آروم ترتون کنهایشالا آرامش بیاد به قلبتون خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن
sirinjan مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 484 حتما سونوتو تکرار کن و به حرف یه دکتر اکتفا نکن سقط شد درد زایمان داشتم بعد دوساعت خونریزی شدید با یه تیکه گوشت مثل جیگر ازم افتاد وبدنم یخ یخ شد از حال رفتم
_____yekta_____ عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4458 سلام گلم من تو تاپیک های شما بودم هی ب ب چک میزدی هاله دار میشد باز منفی شد چیشد عزیزم؟!؟!&nb ... منفی شد . من شک ب بارداری خارج رحم کردم حس میکنم اونجور اخه بتا ۵ بود بی بی جک ها همش هاله داشت تخمدام درد داره میترسم خارج رحم باشه
helya7020 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 277 الهی بیمیرممم حتما حکمتی داشته آجی ایشاالله بارداری بعدی موفق و راحت تیکر بارداریه یا چیز دگ😁😁😁۴۴ هفته
marimehrabon عضویت: 1397/04/28 تعداد پست: 2140 منفی شد . من شک ب بارداری خارج رحم کردم حس میکنم اونجور اخه بتا ۵ بود بی بی جک ها همش هاله داشت تخمد ... هنوز پریود نشدیدآزتون منفی و ب ب چک هم هاله دار درسته؟! چی بگم والا ایشالا هرچی میخای همون بشه خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن
helya7020 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 277 سقط شد درد زایمان داشتم بعد دوساعت خونریزی شدید با یه تیکه گوشت مثل جیگر ازم افتاد وبدنم یخ یخ شد از ... وااای چ بد😢😢خدا بهت صبر بده.ایشالا ی نی نی دگ قسمت تبود حتمااا ی حکمتی داره خودتو نارحت نکن عزیزم
sirinjan مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 484 وااای چ بد😢😢خدا بهت صبر بده. ایشالا ی نی نی دگ قسمت تبود حتمااا ی حکمتی داره خودتو نارحت نکن عزیز ... انشاالله
_____yekta_____ عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 4458 هنوز پریود نشدید آزتون منفی و ب ب چک هم هاله دار درسته؟! چی بگم والا ایشالا هرچی میخا ... اره عزیزم دعا کن خارج رحم نباشه اصلا من چیه نمیخوام 😭
sirinjan مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 484 اره عزیزم دعا کن خارج رحم نباشه اصلا من چیه نمیخوام 😭 ان شاء الله که نباشه و خدا بهتون ببخشه
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 21080 تیکر بارداریه یا چیز دگ😁😁😁۴۴ هفته تولد یکسالگی دخملیمه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27274 من برای بد بختیم برای دردای که بزای هیچ وپوچ کشیدم برای شادی که نرسیدم ذوقش بکنم ووو گریه ام میگیره ... خدا نکنه بدبخت باشی عزیزم.ایشالا خدا کمکت کنه و زودی نی نی خوشگد و سالم بهت بده😍
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27274 نگو اینجوری ادم بچشه من با شوهر سابقم ۷۵ روز تو عقد بودم همش دعوا و بدخلقی اون بود سره هرچیز ... چشم.اصلا گیرم به بقیه نیست .تو کارخودم موندم.خدا نصیب هیچ گس نکنه.منم حتما چون تو شرایطش قرار نگرفتم درک نمیکنم.طبعا آدم وابسته باید بشه