2777
2789
شما فقط وقتی مهمون دارید ازش استفاده میکنید ؟ مارکش چیه ؟
بخشیدن کسی آسان است، اما اینکه بتوان دوباره به او اعتماد کرد، داستان کاملا متفاوتی است.
ما هم دو نفریم و 1 شب در میون روشنش می کنم ال جیه واسه من
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم ٢ نفر بیشتر نیستیم واسه همین در طول هفته ظرف ها رو توش میزاریم که آشپزخونه مرتب باشه و آخر هفته روشنش میکنیم. البته قابلمه ها رو شوهرم میشوره همون روزی که استفاده میکنیم
خدایا شکرت بخاطر گل پسرهام 😍😍
من کارمندم و کلا وقتی حوصله ظرف شستن ندارم و ظرفام جمع شده باشه استفاده میکنم راضی ام ... خیر ببینه اون که اختراعش کرده.... هر بار اینو میگم چون واقعا باری از رو دوشم برمیداره بوشه
جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
ولی اگه بخوای بذاری یه هفته یا ند روز ظرف توش بمونه و بعد روشنش کنی بوی بدی میگیره! نمیدونم چطور بعضیا گفتن اینکارو میکنن
ﻣﻨﻢگﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﻓﻘﻂ ﺩﻭﻧﻔﺮﯾﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻓﻘﻂ ﻃﺒﻘﻪ ﭘﺎﯾﯿﻨﺸﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﻢ .ﻣﺎﺭﮎ ﺑﻮﺵ ﻫﺴﺖ ..ﺭﺍﺿﯿﻢ. ﻣﻬﻤﻮﻥ ﻫﻢ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺣﺘﻤﺎ ..پﭘﯿﺮﮐﺴﻬﺎ ﻭ ﻟﯿﻮﺍﻧﻬﺎ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﯼ ﻫﺎ ﺫﻭ ﮐﻪ ﻋﺎﻟﯽ ﻣﯿﺸﻮﺭﻩ ﭼﻮﻥ ﺑﺎﺩ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﻭ ﻇﺮﻭﻑ ﺭﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﻟﮑﻪ ﻧﻤﯿﺸﻦ ...
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
هستی جون منم بوش دارم نمیدونم چرا لیوانهای شربت خوری خیلی بلند رو خوب نمیشوره وقتی بیرون میارم کاملا براق شدن اما اطراف لیوانها دونهایی مثلا سنگ ریزه خیلی ریز چسبیده! انقدر محکم که نمیدونم چطور بشورمشون!
منم سایز بزرگ الکانس رو دارم و عالیه عالی بزنم به تخته، من که مثل چی ازش الان 10 ساله دارم کار میکشم تا حالا هم نه تعمیر شده نه سرویس شده نه .... خودم حالا چشمش میزنم فقط سبدش رو باید عوض کنم دیگه دو تا از میله هاش شکسته از بس من کشتی میگیرم باهاش ما سه نفریم 2 تا3 روز یکبار روشنش میکنم عالیه