2777
2789

عزیزم با بچه اون طوری رفتار کن که دوست داری شوهرت با بچه رفتار کنه خواهرم شرایط شما رو داره تا وقتی با بچه های دامادمون خوب بود بچه اش رو راحت میدید می‌آورد خونه ولی وقتی به خاطر دعوا با مادر بچه ها با بچه ها بد شد پدرشوهرش گفت بچه ها دیگه نیان پدرشون رو ببینن دیگه شوهره اجازه نداد بچه ی خواهرم بیاد خونشون البته بگم مستقیم نگفته اما کلی بهونه می‌آورد که وقتی بچه میاد خواهرتون بعدش افسرده میشه و اینا الانم چند ماهه بچه های هیچ کدوم نمیان خونه شون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با بچه اون طوری رفتار کن که دوست داری شوهرت با بچه رفتار کنه خواهرم شرایط شما رو داره تا وقتی ...

شوهرم بعد طلاقش بچش پیش خودش بوده تا دوماه پیش .

ما8ماهه ازدواج کردیم اون 6 ماه پیش ما بود وخیلی هم خوب پیش میرفت کلاس اولی هم بود وقتایی که باباش نبود من کمکش میکردم .وهفته ایی 2روز میرفت پیش مادرش .الان 2ماهه بر عکس شده فقط دوروز میاد پیش ما .

شوهرم خیلی تغییر کرده .

حس میکنم نسبت به پسر من حسادت داره .

شاید چون بچه خودش نیست حساس شده ایشون که همیشه خونه نیست جلوی شوهرت بیشتر به شوهرت برس تا بچه طوری رفتار کن که مثلا برای شما هم جای بچه اون خالیه مثلا سر سفره بگید جای فلانی خالی کلا عزیزم به توجه نیاز داره مثلا داماد ما یه بار گفته بود زنم بچه اش رو میبینه منو یادش میره میخواد غذا بکشه اول برای بچه اش میکشه و از این حرفا 

خب حسادتو ک حتما داره خیلی باید با سیاست رفتار کنی کاش قبل از ازدواج خوب همه چیو در نظر میگرفتی

ازدواجمون  سنتی بود .من  بهشون گفتم که حداقل یکماه صیغه محرمیت بخونیم تا بیشتر بچه هامون باهم کنار بیان .ولی رفتن وقت محضر گرفتند.