2777
2789

شوهرم فقط جمعه ها تعطیله اما همین یه روزم تو خونه نمیمونه دیشب با دوستاش بیرون بود قرار بود امروز خونه باشه کلا بهم کمک کنه خونه اساسی تمیز کنیم اما دوستش که پسر عمومه زنگ زد بریم آب تنی رفت قرار شد واسه ناهار برگرده اما هنوز نیومده من ناهار اماده از گرسنگی دارم میمیرم 3 بار زنگ زدم جواب نداد چند دقیقه پیش دوبار زنگ زد منم جواب ندادم بنظرتون اومد چیکار کنم الان که اومد تو اتاق خواب مهمان درم قفل کردم که اومد نبینمش اخرین جمعه ای که خونه بود یادم نیست 7 ماه عروسی کردیم همینه

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

چرا ازدواج کرده ؟!! 

به نظرم تا دیر نشده جداشو این اصلا اهل زندگی نیست یا به شما علاقه ای نداره شریک زندگی یعنی چی ؟

زمان می بلعد و می بلعد و چیزی باقی نمی گذارد ......                                           

استارتر غر نزن بهش بزار موندنش تو خونه توأم با آرامش باشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.