2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتوت چیه درباره این حرف؟

97 بازدید | 18 پست

عشق از آنِ مردانِ شجاع است 

برای ترسوها مادرانشان زن میگیرند ؛)

قبول دارین یا نه؟با ذکر دلیل ۲نمره:-P

و اینکه ب پسری ک ب دوس دخترش میگه اگه مامانم تورو نپسنده باهات ازدواج نمیکنم(یعنی فقط نظرمامانش مهمه)چی باید گفت؟

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه پسری نظرش این باشه که مامانم باید زن آینده ام رو بپسنده مشکلی ندارم با اون بخشش مشکل دارم که همچین پسری میره دوست دختر میگیره

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

باید گفت بشین تا بپسنده 

بعدم بهش میگم خدافظ بچه ننه

نظر مادر پدر در ازدواج خیلی مهمه ولی اینکه بری به دختر بگی تا مادرم نپسنده باهات ازدواج نمیکنم اوج بی عرضگی و بچه ننه گییه یه نظر من 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

تو اینکه پدر و مادر صلاح بچه هاشونو میخوان شکی نیست و خب من به شخصه خودم معتقدم پدرو مادرها تجربه و پختگی بیشتری دارن و بی دلیل نه نمیگن! بهترین انتخاب زمانیه که انتخاب اولیه رو خود طرف انجام بده و بعد به نظرات خانواده هم گوش بده و اگه با دلیل منطقی متوجه شد که این فرد متلسب نیست فقط بخاطر عشق تن به ازدواج نده

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
با اینکه پسری نظرش این باشه که مامانم باید زن آینده ام رو بپسنده مشکلی ندارم با اون بخشش مشکل دارم ک ...

اینم حرفیه

راس میگی

اگه قراره مادر محترم بپسنده باید بذاره مادرش انتخاب کنه.نه که دختر مردم اسگل کنه بعد بگه مامانم نپسندید و تمام.با پارت اولشم موافقم

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
باید گفت بشین تا بپسنده  بعدم بهش میگم خدافظ بچه ننه نظر مادر پدر در ازدواج خیلی مهمه و ...

دقیقا همینو گف

تازه ادعای عاشقی هم داره انتر

اگه قراره مادر محترم بپسنده باید بذاره مادرش انتخاب کنه.نه که دختر مردم اسگل کنه بعد بگه مامانم نپسن ...

۲نمره کاملو گرفتی شوما:-*