2777
2789
عنوان

رفت و امد با دوست مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 25 پست
دقیقا عزیزم همه بم میگن هرچقدرم به شوهرت اعتماد کنی بازم مرده ..... 

فقط اون نیس زنا عشوه میریزن یه دوست داشتیم با زنا بودیم معمولی بود با شوهرامون بودیم همچیش عوض میشد حتی حرف زدنش😕

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
فقط اون نیس زنا عشوه میریزن یه دوست داشتیم با زنا بودیم معمولی بود با شوهرامون بودیم همچیش عوض میشد ...

من نمیخواستم بگم والا دوسته منم اینجوره خط سی نش از زیر لباسش پیدا بود اصلا نرفت روسری بندازه سرش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخواستم بگم والا دوسته منم اینجوره خط سی نش از زیر لباسش پیدا بود اصلا نرفت روسری بندازه سرش&nb ...

کرمی ان اینا قطع رابطه کن منم مورد اینجوری داشتم کات کردم رفت ارامش دارم لااقل جنبه ندارن 

😣😣😣 ای وای نگو تروخدا الان دیوونه مییشم دیگه

نترس حالا حرص نخور تو ذهنه اون یه خبراییه شاید شوهر شما رو ک نمیگم اصلا راجبه اون یا حسی ک داره حتی در مورد مردای دیگه میشه شوهرت چیزی نگو فقط رابطه رو قطع کن

نترس حالا حرص نخور تو ذهنه اون یه خبراییه شاید شوهر شما رو ک نمیگم اصلا راجبه اون یا حسی ک داره حتی ...

خاک تو سرشون واقعا 

من خودم کم بدبختی دارم از دار دنیا یه شوخر خوب گیر اوردم 

اونم بم روا ندارن 

وای دیگه محاله جوابشو بدم

خاک تو سرشون واقعا  من خودم کم بدبختی دارم از دار دنیا یه شوخر خوب گیر اوردم  اونم بم رو ...

ترو خدا استرس نگیر اینا حدس و گمانی کار از محکم کاری عیب نمیکنه عزیزم وقتی حسه خوبی راجع بهش نداری اجباری برای رابطه نیس حتی اگه درستم نباشه لااقل ارامش داری خوشبخت باشی گلم😍