2777
2789

دخترااا بیاین چشامونو ببندیم و تصور کنبم وقتی که باز کردیم همه مشکلاتمون درست شده....

حالا دنیاتون جه شکلیه... ؟

مال من : چشامو باز میکنم , وسط پذیرایی دراز کشیدم , پایان نامم تموم شده و با نمره عالی دفاع کردم....

از سرکار دولتی ایی که همیشه آرزوش رو داشتم برگشتم همون کاری ک مامان بابامم قلبا خوشحالن به خاطرش.....

کسی که دوسش دارم هم یه کار دولتی خوب پیدا کرده و هم درآمد خوبی داره هم میتونه باهاش کم کم خونه بخره... دیگه مجبور نیستم ب خاطر نداشتن کار و پول از هم جدا شیم...حالا دیگه خانواده هامونم راضی ان و من و اون بعد هفت سال تا هفته دیگه عقد میکنیم....

خدایا یعنی میشه چشامونو ببندیم و باز کنیم ببینم به همه آرزوهامون رسیدم ؟ خوشحال و خوشبختیم ؟؟؟

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله ک بحق عصمت زهرا کارات بیفته رو غلتک واسه خدا کاری نداره

ممنوووونم مهربووون جونم , بله واقعاا برای خدا کاری نداره ثانیه ایی همش حل میشه....

ان شاءالله همه بچه های نی نی سایتی و در کنارشون من کوچیک مشکلات و دغدغه ها و دردایی ک باعث میشه قلبشون به درد بیاد حل شه به حق خود خداااا...

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
کاش واقعا میشد چشارو بست و باز کرد و دید که همه چی درست شده 

معجزه همیشه برای آدمای خاص اتفاق نمیوفته...امتمان کن چشماتو ببند و تصور کن وقتی باز کردی دنیایی ک دوست داری چه شکلیه....

من دو هفته پیش به آرزوی اولم رسیدم ی کار دولتی خوب      ایشالا تو هم به زودی به ا ...

واااای به به مبارررک باشه عزیزممممم ان شاءالله پر رزق و روزی باشه برااات ....

ممنون گلم ان شاءالله من و کسی هم ک دوسش دارم همین حس شما رو خیلی زود تجربه کنیم...