2777
2789

دلم واسه چند ساعت خواب پشت سره هم تنگ شده

تا چند ماه طول میکشه که خواب بچه کامل شه

میشه یکم راجعبه نی نی بهم اطلاعات بدین؟

کی واسه خواب از خودتون جداش کردین؟

😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه درصد فک کنم تنها باشی

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

یه سال اول خیلی سخته...صبور باش و لذت ببر از بچه یه روزی دلت تنگ میشه برا این روزها

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

هر چی باشه میگذره 

دلت تنگ میشه واسه کوچولو بودنش

من به خودم میگفتم من یه دونه نی نی دارم هر چند ماه  باشه میگذره و من یه بار فرصت این لذت رو دارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

وقتی از شیر بگیریش خوابش خوب میشه تا شبا شیر میخوره شبا خوتب درست نداری من از  2 سالگی دخترمو جدا کردم و1 سال  پسرم چون خواهرش پیشش بود ولی هی شبا میرفتم بهش شیر میدادم برمیگشتم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

وزنش دوبرابر وزن تولد شد شیر شب قطع کردم و گزاشتمش تو تخت پارک بغل تخت خودم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...