2777
2789
عنوان

جواب منو هيچ كس نميده

168 بازدید | 17 پست

يه بار تاپيك زدم هيچ كس جواب نداد

شوهرم توي يه كاري ضرر كرده بعد ميگه تقصير داداش تو هس داداش من فقط يه زنگ زد بخاطر اين كار فقط يه زنگ بعد الان كه ضرر كرده ميگه طلات بفروش پوله بدم بابام اينا نفهمن ضرر كردم روانيم كرده نه ماشين داره نه هيچي حالم ازش بهم ميخوره همش به خانواده من توهين ميكنن خانوادش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلات واسه همه هست خاهرم، بلخره داداش شمارو هم دخیل میدونه، لابد دستش ب جایی بند نیس ک طلاهاتو خاسته، با ی بززگتر مشورت کنین کسی ک امین باشه و ازش راهنمایی بخاین، اگه واقعا شوهرت غیرت داره و تو میشناسیش ک قدر میدونه طلاتو بده، ولی اگه میدونی بیفایدس نکن این کارو، 

فردا  دربیار بزار یجایی قایم کن هرچی دعوا کردی کتک کاری اصن نده بره پیدا کنه بگو اونا گفتن مگه تو عقل نداشتی فقط طلاهاتو تده بزار اون بسوزه ن تو

کاربرهلن۷۸هسدم بچه ها ترکیدم😎
مشکلات واسه همه هست خاهرم، بلخره داداش شمارو هم دخیل میدونه، لابد دستش ب جایی بند نیس ک طلاهاتو خاست ...

براشون ٧ ميليون خريد كردم براي مامان و باباش فرداش با مامانم دعوا كردن مامان و باباش

خستم كرده نه پول درس حسابي داره نه ماشين داره نه خونه بنامشه نه يه مسافرت ميريم نه اخلاق داره هيزه دست بزن داشته كلي كلي كتكم ميزد هميشه به مامانم احترام نميذاشت 

الانم گير داده به داداشم 

بعد حالام ميگه طلا بده كه بابام نفهمه من ضرر كردم