2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی مداوم روزی حداقل ۲۰ دقه و دم کرده ی عناب و زرشک سیاه  هر بعد از ظهر یه لیوان تا دو ماه 

یه پنج تا عناب هسته در آورده رو بردار با یه قاشق زرشک سیاه و بعدم یه لیوان آب جوش بریز روش دم بکشه یه ده دقه بعد بخورن .اگه بعدش ضعف کردن یه قاشق عسلم بخورن 

صبح ناشتام دم کرده ی خاکشیر .به این شکل که یه قاشق خاکشیر بریز تو آب جوش بعد که خنک شد عسل بزن و بخوره و تا نیم ساعت دیگه هیچی نخوره

صبح ناشتا خاکشیر رو با مقداری آب بجوشونه و بخوره، عرق کاسنی، عرق شوید، آب لیمو سنگی و سیر رو با هم مخلوط کنه و همراه غذا بخوره ، آب زرشک سیاه رو با آب قوره قاطی کنه و بخوره، اینا واقعا جواب میده چون امتحان شدس

من به خاطر جوش و ریزش مو رفتم دکتر سونو داد فهمیدم .اما کلا بیماریه خاموشیه 

شوهرم یکم زیر قفسه سینش درد داره بعد این سفیده چشماشم به زردی میزنه من شنیدم به کبد مربوط میشه همیشه هم احساس خستگی میکنه 

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
شوهرم یکم زیر قفسه سینش درد داره بعد این سفیده چشماشم به زردی میزنه من شنیدم به کبد مربوط میشه همیشه ...

خب شروع کن صبح ناشتا دم کرده خاکشیرو بهش بده و تا نیم ساعتم صبحانه نخوره . بعدم پیاده روی کنید .شب ها هم قبل خواب یه لیوان آب ولرم و عسل و آب لیمو بخوره .اگه علائمشون بهتر نشد 

برید دکتر عمومی یه سونو گرافی بنویسن براشون

خب شروع کن صبح ناشتا دم کرده خاکشیرو بهش بده و تا نیم ساعتم صبحانه نخوره . بعدم پیاده روی کنید .شب ه ...

اره باید همین کارو کنیم ممنون از شما دوست خوبم😘

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍

🔴 درمان بیماری های کبد ( هپاتیت ، سیروز کبدی ، یرقان ، التهاب کبد و درد کبد ... )

🔷 از علائم ظاهری مشکلات کبد ، زردی چشم و زردی صورت است و نشانه ی دیگر آن ترک زبان و نشانه دیگر سنگینی در سمت راست شکم و زیر دنده ها و یا درد در این محل است . در سیروز کبدی شکم بزرگ می شود و اگر دست بزنید مانند سنگ سفت است . چون اولین محل تأثیر آلودگی ها کبد است ، همیشه کبد نیاز به پاک سازی دارد .

🔶 آب ولرم

امام صادق (ع) می فرماید " پیامبر(ص) موقع افطار همیشه با یک چیز شیرین افطار می کردند و اگر چیز شیرین نمی یافتند با آب ولرم افطار می کردند و می فرمودند این کبد را پاک سازی و بدن و دهان را خوش بو می کند ...

🔶 حجامت و فصد

در روایت آمده است " به امام صادق (ع) شکایت کردم از بیماری کبد ، امام خواست که فصاد ( کسی که فصد می کند ) بیاید و و او هم مرا از پا فصد کرد امام فرمودند : انجدان رومی بخورید برای پهلودرد .

همچنین در روایت آمده است " کسی به امام موسی کاظم (ع) شکایت کرد که بسیار به گری مبتلا می شود ، امام فرمودند گری از بخار کبد است ، پس برو و از پای راست فصد کن .

🔶 کوتاه کردن زمان تخلی

در باره ی لقمان نقل شده که مولایِ لقمان حکیم نشستن در دستشویی را طول داد ، لقمان او را ندا داد که طولانی نشستن در دستشویی کبد را بیمار می کند و سبب شقاق هم می شود .

🔶 سوره ی قدر

در روایت آمده است " اگر ( سوره ی قدر ) بر کوزه ای نو نوشته شود و با آب باران شسته شود و مقداری هم شکر به آن اضافه گردد ، کسی که بیماری (درد) کبد دارد ، اگر این را بنوشد به اذن خدا درمان می شود .

🔶 شربت امام رضا (ع)

در روایت آمده است این ( شربت امام رضا (ع) ) را بعد از غذا به اندازه ی سه لیوان بنوش ، به اذن خدا ایمن می شوی از بیماری های سرد و مزمن مانند نقرس ... و بعضی بیماری های کبد و طحال و روده .

🔶 مرکب یک

شاخص ترین و مهم ترین درمان برای بیماری کبد مرکب یک است . و پس از آن فصد بهترین درمان است . در روایت آمده است " به اذن خدا این دارو مفید است برای مره ، سودا و صفرا ... و شکم درد و درد کبد ...

به بودن ها دیر عادت کن و به نبودن ها زود!آدم ها،نبودن را بهتر بلدند