2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از 6 ماهگی تا 12ماهگی 7400بود ی گرمم اضافه نکرد.الان 16ماهشه شده 8700.تازه شیرخشکی هم هست ول ...

ای بابا چرا انقد کم😟

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

دختر  من یکسالشه. توی این یک سال سر غذا نخوردن و وزن اضافه نکردن چه بلاها که سرم نیاورده. چه دکترها که نبردمش. دارو ندادن. همون مولتی ویتامین میگن اشتها اوره که تاثیری نداره واسه ما. از پنج ماهگی دکتر واسش سرلاک برنج شروع کرد. دو هفته بعدش سوپ. از یک قاشق مربا خوری شروع کردیم و هر روز یه قاشق اضافه کردیم. یه ذره که جون گرفت دندون دراورد و چهار دست و پا رفت باز همونیم که رشته بودیم پنبه شد و لاغر شد

دیگه ولش کردم وزنش نمیکنم ولی بازم به زور بهش شیر و غذا میدم

❤زندگی 
ای بابا چرا انقد کم😟

بخدا درست غذا نمیخوره.ارزو ب دل موندم مثل بچه های مردم دهنش باز کن برا غذا یا گریه کنه برا غذا

باورت میشه شیر هم از یکسالگی داره خوب میخوره.قبلش تا 24ساعت هم میشد ن شیر ن غذا هیچی نمیخورد