2777
2789
عنوان

حضرت معصومه بهم هدیه داد

244 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من امروز تو روز مولود حضرت معصومه متوجه شدم باردارم 

چند وقت پیش تو حرمشون این درخواست رو ازشون داشتم 

هر چی از این خانم خواستم برام دادن 

خیلی دوسشون دارم 

امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز شه

هنوز با کلمه باردار و مامان شدن انس نگرفتم 

و یه حس خلا دارم 

بابت این هدیه ارزش مند و میمون خدا رو شاکرم 

عزیزم برای خواهر منم دعا کن چندبار ای وی اف کردن جوابی نگرفتن 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه 😍

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

خوش به حال دلت.....مبارک باشه انشالله سالم و صالح به دنیا بیاد....برای منم دعا کن برادرش بطلبم....دست به دامن خواهرش شدم ولی بی جوابم هنوز

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خوش به حال دلت.....مبارک باشه انشالله سالم و صالح به دنیا بیاد....برای منم دعا کن برادرش بطلبم....دس ...

عزیزم ان شاالله هر چی به صلاحته همون بشه 

من ندیدم دست خالی کسی رو برگردونه 

امروز مولودشه 

دوباره ازش بخواه 

بگو بهم  سفارشتونو کردن 

هر چی به صلاحت باشه برات رقم میخوره 

خداروشکر منم پارسال اول محرم دست به دامان حضرت علی اصغر شدم و فردای عاشورا آزمایش دادم فهمیدم باردا ...

چه قدر جالب 

خدا براتون حفظش کنه 

اینجوری هدیه گرفتن بد جور به دل آدم میشینه

كاش منم بي جواب نزاره 

😢😭

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

خوش به حالت

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ