2777
2789

منم .میرم باشگاه ولی ازونموقع یک کیلو زیاد شدم ‌‌‌‌یه طور عصبی میخورممم ⁦☹️⁩

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام۱۰کیلو چاق شم😭😭

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
برنج هر وعده ۶ قاشق بخور یا نون سنگک یکو نیم کف دست اینارو کم کنی لاغر میشی

من شیرینی میخورم .امروزم تنها بودم پفک و چیپس و بستنی گرفتم میخورماااا😭

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خدا وکیلی غذات کمه؟

اصلااا اشتها ندارم‌نمیدونم چرا

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من شیرینی میخورم .امروزم تنها بودم پفک و چیپس و بستنی گرفتم میخورماااا😭

عزیزم منم اینجور چیزارو دوست دارم ولی تو رژیم این چیزارو نباید خورد همینا کلی کالری دارن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اصلااا اشتها ندارم‌نمیدونم چرا

بی اشتهایی یا از اعصابه یا معده .خصوصا معده .مشکلی نداری تو این دو مورد؟!

رژیم دوکان بگیر خیلی تاثیر داره سرچ کن توی نت

جدی؟ خودت انجام دادی؟ 

عزیزم منم اینجور چیزارو دوست دارم ولی تو رژیم این چیزارو نباید خورد همینا کلی کالری دارن

نمیتونم .فقط هنگام خوردن آرامش دارم

بی اشتهایی یا از اعصابه یا معده .خصوصا معده .مشکلی نداری تو این دو مورد؟!

معدم که نه

ولی زیاد عصبی میشم

عصبیم بشم اشتهام کور میشه!

یه مدت قرص مخمر خوردم خیلی خوب شدم الان دوباره لاغرشدم

نمیتونم .فقط هنگام خوردن آرامش دارم

وای منم😁 وقتی چیزی نمیخورم ناراحتو عصبانیم به محض خوردن دوباره شادو شنگول میشم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند