2777
2789
عنوان

موووهااام...😣

114 بازدید | 17 پست

دوستان من تازگیا موهام خیلی میریزه..اخه از اول اینجوری نبوده..موهام از بس پرپشت بود ک جمع نمیشد اما حالا...

دکتر هم رفتم میگه عادیه ولی خودم دارم حس میکنم موهام کم پشت شده خیلی..میترسم ازین هم بدتر بشه..فعلا نوبت گرفتم آرایشگاه ک موهامو صاف کنم و جلوشو کوتاه کنم..ک یکم موهام بهتر شه

موهای من خیلی خوب بود ولی نمیدونم جدیدا چرا اینجوری شده..کسی راه حل حتمی سراغ داره؟؟ که خودش یا اطرافیانش نتیجه گرفته باشن؟؟ لطفا اگه چیزی میدونید بگین🙏🙏

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش ریزش روزانه100نخ از مو طبیعیه دوما اگر کوتاهش کنی تقویت میشه دیگه نمیریزه

اره میدونم دکترمم گفته

ولی حس میکنم خیلی بیشتر میریزه..من موهام بلنده..رشدش کم شده و ریزشش زیاد..واقعا نگرانم

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
بیوتین بخور و ارث روی مو خیلی تاثیر داره

عزیزم‌من موهام از بچگی پرپشت بوده

این تغییر ناگهانی بود واسه همین نگرانم کرده..نمیدونم چیکارش کنم

عزیزم‌من موهام از بچگی پرپشت بوده این تغییر ناگهانی بود واسه همین نگرانم کرده..نمیدونم چیکارش کنم

قارچ نگرفتی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
اره میدونم دکترمم گفته ولی حس میکنم خیلی بیشتر میریزه..من موهام بلنده..رشدش کم شده و ریزشش زیاد..وا ...

برو داروخانه قرص تقویت مو بگیر بخور واقعا تاثیر داره

لطفا برام صلوات بفرست😘مرسی که گلی😍
بچه ک شیر نمیدی؟ ؟ ؟ ؟ ؟ شیر بدی میریزه بارداری هم ممکنه بریزه، ویتامین د بخوری حل میشه و قرص کلسیم ...

ن عزیزم مجردم

پیش متخصص هن رفتم ولی خونسرد میگه چیز مهمی نیس درصورتیکه هست..خودم حس میکنم

ن عزیزم مجردم پیش متخصص هن رفتم ولی خونسرد میگه چیز مهمی نیس درصورتیکه هست..خودم حس میکنم

معذرت میخام فکردم متاهلی، دکترت رو عوض کن ی متخصص خوب برو انشالله نتیجه میگیری، منم ی مدت ریزش داشتم، قرص کلَسیم و ویتامین د مشکلمو حل کرد، موفق باشی

شما خودت نتیجه گرفتی ازش؟

دوستم هم ریزش داشت هم کم پشتی ,, این قرص رو مصرف کرد موهاش حجمش دو برابر شد خیلی قرص خوبیه ویتامینم هست ضرر نداره

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌