2777
2789
عنوان

توده داخل سینمه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درد داری خطرناک نیست منم همین حس و داشتم تا رفتم دکتر و برام سونو نوشت و بهم گفت اینقد لاغری و ...

خداکنه ولی من زیادم لاغرم نیستم 60کیلوام

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
خداکنه ولی من زیادم لاغرم نیستم 60کیلوام

چیزی نیست نگران نباش من دکتر که رفتم گفت دردناک بودن نشونه ی خوبیه یعنی اصلأ خطرناک نیست ولی بعد از پریودت برو سونو بده خیال خودت و راحت کن

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
عزیزم برای سونو سینه تو دوران پریودی یا بعد پاک شدنت بری بهتره. 

فرق میکنه مگه...اخه من شنبه میرم اصفهان گفتم همونجاانجام بدم شهرخودمون سونوسینه نداره

چیزی نیست نگران نباش من دکتر که رفتم گفت دردناک بودن نشونه ی خوبیه یعنی اصلأ خطرناک نیست ولی بعد از ...

مگه فرق میکنه اخه شهرخودمون سونوسینه نداره منم قبل ازپریودم بایدبرم یه دکتردیگ گفتم همونجاانجام بدم😩😩

فرق میکنه مگه...اخه من شنبه میرم اصفهان گفتم همونجاانجام بدم شهرخودمون سونوسینه نداره

اره قبل پریودی و نزدیک پریودی توده های سینه بزرگتر و متورم میشن اما تو پریودی و بعدش اندازه معمولی خودشونن

خوشبختی نگاه خداست🙌🏻🌸
 اره قبل پریودی و نزدیک پریودی توده های سینه بزرگتر و متورم میشن اما تو پریودی و بعدش اندازه مع ...

اها...مرسی عزیزم ازراهنماییت