2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی بچه ها خواهرم با ی پسری دو هفتس در ارتباطه میگه کافیه و اوکیه مادرمم روش نمیشه به این زودی اوکی بده میگه حداقل چند ماه رفتو امد کنین 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
۶ ماه خیلی زیاده از هم زده میشن عزیزم 

اگه زده میشن پس چ جوری یک عمر میخوان همو تحمل کنن،ولی جدا از این بحثا اشتباه نکن چهار ماه الی شش ماه خوبه واسه شناخت اونم نه هرخاستگاری کسی که همه ایده آلات رو داشته باشه 

۶ ماه خیلی زیاده از هم زده میشن عزیزم 

خیر عزیزم تازه بعد از 4 ماه ادما کم کم شخصیت اصلیشون رو نشون میدن 

منم از خواستگاری تا عقدم 6 ماه طول کشید فقط یک هفته مونده به عقد به فامیل هامون گفتیم 

دوهفته بعد آشنایی عقد کردیم و یکماه بعد عروسی 😐 اون یکماهم ماه رمضون بود😑هشت ماه بعدم حامله شدم 😶🙄انگاری دنبالمون کرده بودن 🤨یکی میخاس بگه چه خبره خووووو وحشیا 😁

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

از مرداد تا بهمن ما هی میگفتیم نه اونا هی اصرار میکردن 

در اون بین ۱۰ باری خانوادگی رفت و آمد کردیم تا ازمون اوکی گرفتن همون ماه محرم شدیم

ولی به نظر خودم قبل از محرمیت باید دونفر خودشون باهم به توافق و تفاهم و شناخت برسن نه خانواده هاشون

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!