2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?

پسر من سه سالشه خیلی اروم ومطیعه خااااک تو سرمن که گاهی قدرشو نمیدونمو همش سرمو میکنم تو این گوشی لعنتی

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

اصلا نه دلم میخواد کسی بیاد خونه ام و نه جایی برم.بمونم تو خونه بپوسم و بمیرم بهتر از بیرون رفتنه. هرجا میریم فقط زرزر پسر منه و همه بچه ها آرومند.

خسته تر از این حرفهام...
پسر من سه سالشه خیلی اروم ومطیعه خااااک تو سرمن که گاهی قدرشو نمیدونمو همش سرمو میکنم تو این گوشی لع ...

بچه آروم نعمته به خدا. آبروم رو برده و همه روش اسم گذاشتن.

خسته تر از این حرفهام...

فقط آرامش خودت رو حفظ کن و توی بازی لجبازی اون قرار نگیر که چون اون لج میکنه تو هم لج کنی

به رفتارهای بدش بی توجه باش و وقتی عادیه و لج نمیکنه بی نهایت رفتارش رو مورد تحسین قرار بده و بهش محبت کن

بچه ها کلا دوست دارن مورد توجه باشن بعضیهاشون از راه منفی وارد میشن باید با صبوری بهش یاد بدی وقتی آرومه و لج نمیکنه خیلی به چشم میاد

بچه آروم نعمته به خدا. آبروم رو برده و همه روش اسم گذاشتن.

عزیزم ببرش مهد یا یه کلاسی جایی انرژیش تخلیه شهبا این خونه های اپارتمانی که قدقوطی کبریته بچه هاهم عصبی میشن

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
فقط آرامش خودت رو حفظ کن و توی بازی لجبازی اون قرار نگیر که چون اون لج میکنه تو هم لج کنی به رفتاره ...

کارهای خوب نداشته اش رو بولد میکنم و هی میگم, بعضی کارها و شیطنت هاش خطرناکه نمیشه بهش,میدون بدم. بعد میترسم اگه الان آزادش بزارم دیگه نتونم جمعش کنم.

خسته تر از این حرفهام...