2777
2789

گفتم ک ی دختر تو ادارشون تازه اومد ی زیر پله گرفته و کپی میگیره ماهیی چهارصد تومنم بهش میدن.جز پرسنبل نیست.چند روز پیش شوهرم براش غذا برده بود.این درحالیه ک شوهرم مسئول سلف و اون دختر چون کارمند نیست پس سهمیه غذا هم نداره.و غذاشو برده بود در زیر پله بهش بده و دختره نبود و بعد نیم ساعت دوباره براش برده بود.این درحالیه ک شوهرم برا رییس اداره هم غذا نمیبره در اتاقش.

من رو گوشیش ظبط صدا نصب کردم.اینا رو ازون فهمیدم.

حالا دیشب گفت بیا پیج اینستاشو ببین دختره توهمی.شوهرم تو ذره بین سرچش کرده بود و فالو هم کرده بود.دختره هم همه عکسای لختی و بدون روسری بودن.متولد۷۸

بعد من ماجرای غذا رو میدونستم ولی هیچ نگفتم.تا دیشب خودش گفت.این دختره اومده رو انداخته بهم گفت اگ غذا اضاف اومد خیلی گرسنمه یکی بهم بده.و چون کارت نداشته من بردمش در اتاقش دادم..

منم گفتم چ دختر پرروی.گفت بهم گفته چندتا بچه داری.دوسشون داری.حتی گفت گفته توروخدا عکس زنتو نشونم بده.قسم داده .منم عکست رو نشوندادم.

منم گفتم ب اون چ عکس منو نشون میدی.گفت اون کوچولوئه.

مثل دخترم میمونه.

زنگ خطر زندگیت داره زنگ میزنه .حواست باشه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

حالا ساعت ۱۲و نیم زنگ زده شوهرم تو دانشگاه فلان اشنا نداری دوستم امروز کنکور داشته دیر رسیده راهش نمیدن.

فک کن ساعت هفت باید میرفته ۱۲ رفته.

بعد شوهرم هیچ اشنایی نداره الکی میگ چشم چشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم

باشوهرت سنگاتو وا بکن

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

چ خجسته ۱۲ رفته؟؟؟؟؟؟ مگه خونه خالشه!!!!!وای خدا چقدر خونوادش داعونن ک بیدارش نکردن حداقل

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بعد چند دقیقه زنگ زد ب دختره الکی ک من زنگ زدمو فلان و راهی نداره و حتی رییس دانشگاهم بیاد راهش نمیدنو 

ک نکنه دختره ناراحت بشه.بعد من فارسی حرف میزنم بهش میگم باهام فارسی حرف بزن اون زبون محلی میگه

حالا با این دختره فارسی حرف میزنه