2777
2789
عنوان

خواهش میکنم دعا کنید برام❤🙏😔

134 بازدید | 19 پست

یه مدتی هست که دل درد دارم با علائم دیگه....دکتر دیروز برام آزمایش مدفوع نوشت و گفت احتمال زیاد عفونت روده در غیراینصورت سندروم روده تحریک پذیر یا،زخم معده یا....

درباره سندورم روده یه چیزایی خوندم که علائمش شبیه منه خیلی میترسم😭😭حالا امروز آزمایش دادم شنبه جوابش میاد خیلی استرس دارم که نکنه سندروم روده دارم برام دعا کنید مهربونا❤

چیکار کنم که این دو روز بگذره همش استرس دارم آخه😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمدوال محمد

انشاءالله زود خوب میشین وچیز مهمی نیست.ادم وقتی اضطراب داره بنظرش علایم انواع بیماریها رو داره.🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

الهی که زود خوب بشی

همش با خودت بگو چیزی نیس

این درد به بد آدمی پیله کرده

بگو از پا درت میارم

اما اگه عفونت روده باشه پونه بخر و با ماست بخور و به صورت دمکرده هم استفاده کن

برا خشک کردن عفونت معده و روده عالیه عالی

سندرو روده چیز وحشتناکی نیس...

عفونت روده یا هرچیزی ک با دارو خوب بشه داشته باشم اشکال نداره ولی این سندروم و اینا یه بیماریه مزمنه طبیعیه که اصلا دوس ندارم بیماری داشته باشم اونم تو سن18سالگی😔

اللهم صل علی محمدوال محمد انشاءالله زود خوب میشین وچیز مهمی نیست.ادم وقتی اضطراب داره بنظرش علایم ا ...

انشالله.شوهرمم میگه که خودت تلقین میکنی اون علائم و میگیری خیلی دلداریم میده ک چیزیت نیس ولی تا جواب آزمایش نیاد خیالم راحت نمیشه😔