2777
2789

سخت نگیر برو کنکورتو بده! 

حالا مگه رتبه اول میخوای

اگه شهرستانی و تهران نمیخوای

مطمئن باش یه رشته معمولی روزانه قبولی

بعدشم هرچی بشه هر حرفی بهت بزنن

این راهش نیست

باید جلوشون واستی

ولی اصرار داری خودتو بزن ب مسمویت

ترجیحا فست فود بخور امروز یا الکی بگو خوردم

ک بهوونش باشه

اسهال استفراغ 

ضعف و بی حالی 

سرگیجه

پا‌ش افتاده یه سرم تقویتیم بزن

محکم کاری شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا کنکور دارم نمیخوام برم سر جلسه

عزیزم برو سر جلسه بعد بلندشو گوشیو بده به مراقب بزنگه به بابات مراقبه بگه ببخشید بیاین دخترتونو بگیرید حالش بد شده

یونس هم از شکم نهنگ نجات پیدا کرد☀️🌊

نه تب نگو تابلو میشه دکتر میفهمه.بگو اسهال خیلی شدید دارم سردرد دارم بگو کمر و پاهامم درد دارم.صددرصد میگه مسموم شدی

اخه دو روز پیش من باهمین علایم رفتم گفت مسموم شدم😂😂😂

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

زردچوبه بمال صورتت بيزاكوديلم بخور يه بسته تمام

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
بنظرتون نمیفهمه؟

والا دکتر اگه واقعا دکتر باشه صددرصد میفهمه مخصوصا اگه فهمه کنکور داری 

نهایتش دو تا امپول تقویتی میده

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»