2777
2789
عنوان

مرغ منجمد خریدیم داخلش سبزه

260 بازدید | 16 پست

سلام شوهرم موقع خورد کردن دیده بود یه تیکه از فیلش سبزه و بقیش سالمه خورد کرد گذاشت تو فریزر من یه بسته رو پختم این لکه نبود روش اما دیروز که یه بسته دیگه برداشتم دیدم یه قسمتی از فیله سبز شده. حالا چکار کنم کلا بندازمش بره یا همون یه تیکه رو نخوریم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منجمد با مرغ گرم قیمتش فرق میکنه؟چرا مرغ گرم نمیگیری؟منجمدا خیلی وقته تولید شدن

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

همون تیکش رو بنداز بره دیروز خوردید سالمید دیگه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منجمد با مرغ گرم قیمتش فرق میکنه؟چرا مرغ گرم نمیگیری؟منجمدا خیلی وقته تولید شدن

این دومین باره در پنج سال زندگی مشترک خریدیم شوهرم از فروشگاه خلیج فارس خریده بود.

نمیدونم . آخه یه وعده نمیدونستم همچین چیزی هست خوردیم. 

نخوری دیگه ها بنداز بره خدایی نکرده اگه مریض شدید باید ۳ برابر خرج دکتر کنی تا دوباره نرمال شی😕

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)