2777
2789

میشه درست شد یه ذره به من بدی  

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیلاساروبریزتوقابلمه اب سردبریزروش وقتی دیدی داره میجوشه یکم باحرارت کم،شکرخیلی کم بهش بزن همش بزن شعله روکم کن بعدپنج دیقه وردار،زیادشکرنریزیامیشه مربا

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

داخل شیشه در فلزی بریزو اب وشکر را که از قبل مخلوط کردی ویه جوش دادی داع نباشه ولرم بریز داخل شیشه ها ودرشون راببند یه قابلمه بزرگ اب کن وشیشه  ها را بزار داخلش وباحرارت کم 45 دقیقه حرارت ببینند (. برای هر شیشه کمپوت 4تا 5 قاشق شکر کافیه) حتما به این روس باید درست کنی تا مدت طولانی قابل نگه داری باشه وکپک نزنه