2777
2789

سلام دوستان کسی دکتر همتی که بیمارستانه مهر هستش رو میشناسه توی یکی از تاپیکهای قدیمی دیدم چند نفر نتیجه گرفتن کسی جدیدا رفته پیشش واسه نازایی

؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی 

بچه ها تو رو خدا اگر کسی میشناسه و یا نتیجه گرفته بیاد بگه 

الهی نه من آنم که فیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا سر راهی کس به غیر تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی بازکن در که جز این خانه نیست پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ هنوز هست دکتر؟ بیمارستان زنگ زدی؟ من سال ۹۵ رفتم پیشش،البت برای تعیین جنسیت فهمیدم دکتر دیگ کا ...

نه من زنگ نزدم گفتم تحقیق کنم ببینم کسی نتیجه گرفته ایا؟