2777
2789
عنوان

لاغر شدن....🍏🌶🥒

845 بازدید | 58 پست

دوستان بیاین از تجربیاتتون واسه لاغری بگین اینجا تا بقیه استفاده کنن....🍒🥓🌮🍿🍳🌮🥞🥙🥞🌮🥚🎂🍮🍴🍽

تجربه ای که من دارم اینه که اول مشخص کنین طبعتون چیه 

مثلا اگه طبع سردوتر یا سردو خشک دارین وقتی میرین رژیم بگیرین و هشت لیوان اب و سالاد زیادو...تو رژیم رعایت میکنین چون طبعتون سرده اب هم ماهیت سرد داره بعد کاهو و خیارو گوجه و اینها هم سرد هست پس در نتیجه هم لاغر نمیکنین مگر با زجر زیاد دوما ضعف شدید میگیرین در طی رژیم پس باید گرمی زیاد بخورین بجا سردیجات....

نکته ی بعدی اینکه

یکاری کنین سوختو ساز بدنتون بره بالا مخصوصااگه طبع سرد دارین و معمولا سوخت و ساز پایینه اینجوری چربی سوزی میره بالا سرعتش....معمولا ادویه جات سوختو سازو بالا میبره مثل فلفل زنجبیل و....🥗🍲🥘🍖🧀🥞

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عههه پس برااینه ک وزنم سخت میادپایین

همش اب میخورم وکاهووخیارگوجه ومیوه

درروزبیشتراز1500کالریی نمیخورم ولی نهایتانیم یایک کیلوکم میکنم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

نکته ی بعدی اینکه طبع سرد باشه آبم بخورین چاق میشین به گفته متخصص طب سنتی پس طبعو گرم کنین با گرمی جات خیلی کمک به لاغر شدن میکنه

اره ولی مشکله من همینه معدم سردا کبدم گرمه😕

خب باید معدتو گرم کنی با خوراکی های گرم ....معده ی سرد از دلایل اضافه وزنه

درعوض کلی عرقیجات گرم میخورم مث عرق زنجبیل و زنیان و دارچین ونعناو...

بازبی فایدست

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عههه پس برااینه ک وزنم سخت میادپایین همش اب میخورم وکاهووخیارگوجه ومیوه درروزبیشتراز1500کالریی نمی ...

اره باید ببینی طبعت چیه

عههه پس برااینه ک وزنم سخت میادپایین همش اب میخورم وکاهووخیارگوجه ومیوه درروزبیشتراز1500کالریی نمی ...

استاندار هفته ای یک کیلو تو کالری شماری با ورزش و کالری شماری بین ۷۰۰ گرم تا ۱/۲۰۰ کیلوگرم 

بیشتر از این باعث بیماری میشه 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
درعوض کلی عرقیجات گرم میخورم مث عرق زنجبیل و زنیان و دارچین ونعناو... بازبی فایدست

اگه دستور دکتره که حداقل شیش ماه باید ادامه بدی بنظرم تا جواب بگیری کلا طب سنتی اینجوریه

سردوتر

متاسفانه بدترین طبعه منم همینجورم 

شمام ضعف شدید داری و بیحالی و خستگی و خواب الودگی در طول روز ؟؟

استاندار هفته ای یک کیلو تو کالری شماری با ورزش و کالری شماری بین ۷۰۰ گرم تا ۱/۲۰۰ کیلوگرم  بی ...

مال من زیادکم نمیشه چون پلی کیستیکم

متاسفانه بدترین طبعه منم همینجورم  شمام ضعف شدید داری و بیحالی و خستگی و خواب الودگی در طول رو ...

دارم ولی بهشون غلبه میکنم مجبورم آخه