2777
2789
عنوان

چالش مانگامونگول😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 44 پست
منمممممم خیلی بیشوره دلمو شکوند

همسر منم دلمو خیلی شکوند دیشب من گریه میکردم اون راحت خوابید😔

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما پیش هم نبودیم ولی خیلی ناراحت بودم😔😔

اوه از اون ناراحتیا که من کل دوران عقدم و با گریه گذروندم.نمیدونم چرا علاقم از بین نمیره که یه بار بتونم بزارم و برم تا ادم شه😢

دقیقا منم همینطورم از دست خودمم خسته شدم

خدا کنه برا تو تموم بشه برا من که تموم نشده غصه هام بیشترم شده

انشالله  عزززیزم انشالله مشکلات توام تموم بشه راحت شی

خدا کنه.دیگه کم کم دارم به جدایی به طور جدی فکر میکنم😔

منم ولی چون رابطه داشتیم نمیتونم 

اهان.کاش نمیزاشتی رابطه ای تو دوران عقد صورت بگیره.

اشتباه کردم خیلی پشیمونم

مشکلتون چیه؟اگه دوست داشتی بگو

مشکلتون چیه؟اگه دوست داشتی بگو

مشکل نداریم ولی توی چیزایی ک فکر میکنه من ناراحت نمیشم انجام میده ناراحتم میکنه

مثلا دیروز من رفته بودم خرید خواهرش اینا رفتن مسافرت جز اون توی خونه هیچکس نبود منم گفتم برم پیشش خوشحال شه رفتم داشت میرفت حموم گفت واسه چی اومدی الان شوهر خواهرش از سرکار میاد میبینه بد میشه منم گفتم باشه میرم گفت نمیخواد بشین برم دوش بگیرم بیام اومد بیرون گفت بیا ببرمت خودم میخوام برگردم منم ناراحت شدم گفتم خودم میرم بچه نیستم ک گفت نه توی خیابون اون سمتی ک ما راه میرفتیم شلوغ بود میرفتم سمت دیگه گف کجا گفتم اونور شلوغه گفت وایسا میخواست بهم پول بده خودم برگردم گفتم دارم گفت خوش اومدی😠😠😠

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
مردا همشون اعصاب خورد کنن.دیشب شوهر منم همش اذیتم میکرد بعد منم عصبی شدم نت گوشبم و قطع کردم(اخه به ...

خسته شدم دیگه بخدا همش مراعاتشو میکنم میگم مشکلات داره اذیتش نکنم یه کاری کنم خوشحال شه دیگه بریدم بقران

♥️Hayatimin ilk ve Tek Aşki♥️E
مشکل نداریم ولی توی چیزایی ک فکر میکنه من ناراحت نمیشم انجام میده ناراحتم میکنه مثلا دیروز من رفته ...

محبت زیادی نکن 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

مث خودش باش